biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Mozaik életbiztosítás, megtakarítás biztosítási védelemmel

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A Generali Mozaik életbiztosítás, megtakarítás biztosítási védelemmel egy olyan szolgáltatása a társaságnak, melynek tartalma szabadon állítható össze, sőt melynek keretében az eltervezett hosszabb távú célok elérése igen kedvező feltételekkel biztosítható. A futamidő teljes hossza alatt garantált a biztosítási védelem, mert a befizetésre kerülő biztosítási díjak egy része erre az alapszolgáltatásra vonatkozik, az e feletti részt pedig be lehet fektetni.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

A módozat igen kedvező, hisz nem csak a befektetésből származó nyereséggel számolhatunk, de mellette a technikai kamat garantált összegét, sőt egy biztosítási esemény miatti kifizetéskor még a Generali által kifizetendő hűségnyereséggel is megnövekszik a bevételünk.

A Generali Mozaik életbiztosítás, megtakarítás biztosítási védelemmel szolgáltatási csomag tehát nagyon is kifizetődő lehet, amennyiben a havi rendszeres biztosítási díjak befizetésén kívül extra befizetésekkel is növeljük az alapot. Lejáratkor – ez is egy biztosítási esemény – a Generali a fent felsoroltak mellett természetesen a plusz befizetésekből származó nyereséget is kifizeti méghozzá az épp aktuális érték szerint.

Természetesen, mint az életbiztosításoknál általában, hogyha az ügyfél családja egy sajnálatos váratlan tragédia során elveszíti a családfőt, a tragédia napján esedékes szerződés szerinti összeget a Generali a család részére kifizeti, beleértve az extra befizetések kamatokkal megnövelt összegét, a hűségnyereséget és az alapra járó nyereséget egyaránt. Amennyiben a haláleset közeledési baleset miatt következett be, a tragédia napján esedékessé váló biztosítási összeg duplája kerül kifizetésre.

A Generali Mozaik életbiztosítás, megtakarítás konstrukciót a biztosítottnak módjában áll biztosítási védelemmel kiszékesíteni, mint például a halálesetre vonatkozó kiegészítő életbiztosítással, egy baleseti rokkantság bekövetkezésekor az egészségkárosodás mértékének függvényében alakuló szolgáltatással, amely megkötésekor számítani lehet a felmerült költségek fedezetére. Lehetőség van ezen kívül a díjátvállalásra abban az esetben, ha a biztosított keresőképtelenné válik és több, mint 49 vagy 79%-os, több, mint hatvan napig tartó egészségkárosodást szenved, de kiegészítővel a biztosítás kiterjeszthető a felmerülő kórházi kezelések napi térítési díjának fedezésére is.

Alkuszi oldalunkra látogatva a Generali Mozaik életbiztosítás, megtakarítás biztosítási védelemmel szolgáltatásra vonatkozóan az összes információt megtalálja.