biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Pajzs kollektív személybiztosítások

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Pajzs kollektív személybiztosítások remek megoldást kínálnak a cégvezetőknek, a gépkocsikat üzemeltető vállalkozásoknak, de még a szabadidős tevékenységet szervezők és sport szakosztályvezetők számára is, hogy tagjaikért, beosztottjaikért és az általuk vendégül látott személyekért kellően felelősséget tudjanak vállalni. Például egy szórakoztató központ vezetője óriási felelősséget vállal egy ilyen intézményműködtetésekor, hiszen minél több ember látogatja intézményét és minél nagyobb dolgozó létszámmal működnek, annál nagyobb az esély egy egy váratlan eseményre, balesetre.

Online árajánlat kérés itt!

Egy szórakozóhelyen, szabadidő eltöltésére alkalmas helyeken nagyon sok olyan vendég fordul meg,aki nem rendelkezik semmiféle egészség-, vagy balesetbiztosítással, vagy ha igen, akkor is igen alacsony biztosítási összeggel, így jócskán felértékelődik a Generali Pajzs kollektív személybiztosítások jelentősége, hiszen az ilyen helyzetekben legalább az anyagi kár enyhíthető.

A módozat igen kedvező feltételekkel köthető, szinte azonnal. A biztosításról oldalunkon minden fontos információhoz hozzájuthat, és egy alkuszi megbízás birtokában mi átvállaljuk az ügyintézéssel kapcsolatos minden adminisztrációs terhet. A Generali Pajzs kollektív személybiztosítások fedezete igen széles körű, magában foglalja például a Pajzs - belépőjegybe épített balesetbiztosítást, amellyel a szolgáltatást igénybe vevő személyek bizalma megnövekedhet az intézmény iránt, hisz érzik a törődést és a gondoskodást. A Pajzs  munkáltatói kockázati élet-, balesetbiztosítás és egészségbiztosítást a dolgozók részére adhatja a vállalkozás vezetője, mint természetbeni juttatást, akár cafeteriaként is, széleskörű biztosítási védelmet nyújtva ezzel.

A Pajzs járműben utazók baleset biztosításával az utazásban résztvevőkről lehet előregondoskodni,  a Pajzs rendezvényekre vonatkozó balesetbiztosítása pedig a legkülönfélébb kulturális események résztvevőinek jelent biztonságos fedezetet akár nézőként, akár fellépőként vannak jelen. A Pajzs  sportolói kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítást sportszakosztályok,egyesületek köthetik meg azon sportolóikra tekintettel, akik rendszeres sporttevékenységet űznek.

A Generali Pajzs kollektív személybiztosítások szerződéskötéséhez az esetek nagy részében nem végez a biztosító kockázat elbírálást, a konstrukció nagyon rövid idő alatt elérhető, a szerződések kezelése egyáltalán nem bonyolult és igen kedvező, hogy a kollektíva tagjai bármikor cserélhetők,sőt egy szerződés keretében akár több csoport is létrehozható még úgy is, hogy a különböző csoportokra más más fedezeti tartalom vonatkozik.