biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Providencia casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A Generali-Providencia Biztosító Zrt egyike a piacvezető biztosítóknak Magyarországon. Ez annak is köszönhető, hogy a Társaság hazai tevékenysége nagyon régi múltra tekint vissza, ami garantálja a kitűnő helyismeretet, az ismertséget. A Generali 1832 évi debütálása után sok változáson ment át, ahogyan a történelem is változott. Fejlődéses időszakokat, teljes kivonulás követett, ugyanis a II. világháború után, már csak az államnak volt joga biztosítási céget működtetni. A rendszerváltás után folytathatta csak a Generali magyarországi tevékenységét, mely rövid idő alatt is sok változáson ment át. Felvásárlások, egyesülések révén jött létre a jelenlegi Generali-Providencia Biztosító Zrt. Hazánk második legnagyobb biztosítójaként a piac minden szegmensében erőteljesen jelen vannak. Jellemző működésükre az erős tőkeellátottság, nemzetközi tapasztalatok, országos értékesítési hálózat, professzionális technikai háttér, és az ügyfél centrikus termékfejlesztés.


A Generali-Providencia casco biztosítás tökéletesen alakítható az ügyfelek igényeihez, ugyanis több csomag közül lehet kiválasztani azt, amelyik elvárásainak, illetve anyagi lehetőségeinek is megfelel. Komplett casco biztosítás kötése esetén számtalan kedvezmény teheti kedvezőbbé a biztosítás díját. Figyelemre méltó a kedvező kárfizetési módszerük is, mely által kimagasló kártérítéshez juthatnak az ügyfelek. Jellemző még a rugalmas ügyintézés, a kedvező díjszabás, a gyors és egyszerű szerződéskötés, ügyintézés. Természetesen a Generali-Providencia casco biztosítás estében is hozzátartozik a kínálathoz több, olyan kiegészítő biztosítás, melyek által a gépjármű, illetve az abban lévő tárgyak, eszközök teljes védelme garantált. Fontos szolgáltatás az autósegély, mely non-stop elérhető.

Az, hogy az ember milyen casco biztosítást köt, az sok dologtól függ. Ilyen a gépjármű kora, értéke, a benne tárolt, illetve szállított tárgyak értéke, a személyes igények, és nem utolsó sorban az anyagi lehetőségeink. Ezek tisztázása után kezdheti el az ember nézegetni a biztosítók ajánlatait. Nem is olyan egyszerű dolog egy jó biztosítás megkötése. Ezért fontos, hogy forduljunk olyan szakemberekhez, akik mindenben segíteni tudnak nekünk, ami biztosítás. A biztos hely biztosítási portál egy olyan hely, amely azért jött létre, hogy az ön segítségére legyen cascója megkötésében is. Használja otthonában, kényelmesen kalkulátorunkat, mellyel nem csak a Generali-Providencia casco biztosítás díjait tudja kiszámolni, hanem további 10 biztosító ajánlatait is össze tudja hasonlítani. Amennyiben kérdése van, vagy tanácsra van szüksége írjon nekünk, és mi azonnal visszahívjuk. Lehetősége van arra is, hogy oldalunkon online megkösse a kiválasztott szerződést.

A casco biztosítás egy önként választható biztosítás. Új, illetve fiatal gépjárművekre ajánlott megkötni, mert az azokban előforduló káresemények nagyon magas összegűek lehetnek. Fontos tudni, hogy a casco esetében –a kötelező biztosítással szemben- a vétkes fél kárát is kifizeti, amennyiben rendelkezik cascóval. A casco hatálya kiterjed az elemi károkra, töréskárokra, eltulajdonításra, de kiegészítő biztosítással sok egyébre is. A casco megkötésekor ajánlott megismerkedni a kiválasztott csomag biztosítási tartalmával. A casco nem tartozik az olcsó biztosítások közé. Díját általánosságban két dolog befolyásolja. Egyik a gépjármű értéke, a másik a vállalt önrész nagysága. Az önrész megjelölhető fix összegként is, és %-ban is. A biztosítók mindig a magasabbat választják.