biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Providencia egészségbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
4.75 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. az egyik legnagyobb múlttal rendelkező biztosító társaság Magyarországon. A Triesztben 1831-ben magalakult Generali már 1832-ben elkezdte működését hazánkban. Ettől kezdve folyamatos növekedésnek lehetünk tanúi. Nem csak méretében, gazdasági súlyában, hanem a szolgáltatások, termékkínálat bőségében is nyomon követhető a fejlődés. Lendületét csak a 2. világháború törte meg, majd a háború utáni hosszú kényszerszünetet okozott az államosítás, mely a biztosítási üzletágat is monopolizálta. Végül 1989-ben indult be újra a rendszerváltáskor a tevékenység üzleti alapra helyezése. A Generali visszatért az országba 1989-ben közös vállalatot alapítva az Állami Biztosítóval AB-Generali Budapest Biztosító Rt néven. Ebből 1991-ben kivásárolta a Generali az AB részét, majd nevét Generali Budapest Biztosító Rt-re módosították. A következő fontos lépés a cég történetében, az volt, amikor 1999-ben egyesült a Generali két magyarországi leánycége a Generali Budapest Biztosító Rt és a Providencia Osztrák-Magyar Biztosító Rt és létrejött a ma is ismert Generali-Providencia Biztosító Zrt. Ma a Társaság a biztosítási termékek és szolgáltatások széles körével áll az ügyfelek rendelkezésére, és hazánk egyik meghatározó biztosítója.

Egészségbiztosítás árajánlat kérés - ide kattintson!

Ismerkedjünk meg a Generali-Providencia egészségbiztosítással. A Társaság ezzel a termékkel azokban az esetekben kíván segítséget nyújtani, amikor egészségünk megrokkanása, elvesztése miatt egyrészt jövedelem kiesés következik be, másrészt a kezelések, és a gyógyulás költségei megoldhatatlan helyzet elé állítják az ügyfeleket. A biztosítás kiterjed többek között a kórházi fekvőbeteg ellátás idejére napi térítésre, különböző rokkantsági szinteknél egyösszegű kifizetésekre, nagy kockázatot jelentő betegségek megállapítása, kezelés, illetve az azok miatt bekövetkező elhalálozás esetén segítségnyújtásra, és nem utolsó sorban keresőképtelenség bekövetkezte esetén napi térítés kifizetésére. Fontos tudnunk, hogy a Generali-Providencia egészségbiztosítás önrészt is tartalmaz. A Társaságnál előtérben van az egészség megelőzés népszerűsítése, mert ez előnyösebb, mind a biztosítónak, mind az ügyfeleknek. Ezt a célt szolgálja a Generali Egészségprogram szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás, mely a betegségekkel szembeni preventív magatartást szorgalmazza, mind az egyén, mind a családok szintjén, mind a munkáltatók felé. Három féle csomagból lehet választani, melyek a szolgáltatás mértékének különböző szintjeit tartalmazzák. Többek között azért is megéri csatlakozni a Generali Egészségprogramhoz, mert kényelmes, mert előre lefoglalt időpontban, kellemes környezetben várják az ügyfeleket. Nagy segítséget nyújt az eligazodásban az Egészségvonal, mely a nap 24 órájában elérhető.
  
Bővebb információt kaphat honlapunkon, a biztos hely biztosítási portálon. Minden segítséget megadunk önnek abban, hogy a lehető legtöbb információt kapja meg a Generali Providencia egészségbiztosításról. természetesen rendelkezésére állunk személyesen is, hiszen felmerülhetnek olyan kérdések, melyre a honlapon nem talál kimerítő választ. Írjon nekünk, és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk önt, és segítségére leszünk szakértelmünkkel. Használja kalkulátorainkat, hiszen a biztosítások díjazása az igénybevett szolgáltatások mennyiségétől függően, illetve egyes esetben a vállalt önrész mértékétől függően is változhat. Segítünk önnek megtalálni az önre szabott egészségbiztosítás megtalálásában. Nálunk meg is kötheti szerződését. Mi önnel vagyunk a kezdetektől, a folyamat végéig, sőt még azon is túl. keressen minket bizalommal, hogy segíthessünk önnek.

Az egészségbiztosítás, mint termék viszonylag új szolgáltatása a biztosítóknak. A szolgáltatás-finanszírozó egészségbiztosítások egyre nagyobb szerepet töltenek be az egészségünk megőrzésében, a gyógyításban, illetve a betegség miatti jövedelem kiesés pótlásában. Igénybevételével megszűnnek a hetekig, olykor hónapokig tartó várakozások egyes diagnosztikai, illetve szűrővizsgálatokra, és kényelmes környezetben nagyon magas szintű ellátásban részesülhetünk. Ezek a biztosítások kizárólag a saját egészség megőrzésére, megelőzésre, helyreállítására használhatók. Az egészségbiztosítás tartalma egyre sokrétűbb, így tartalmazza többek között a megelőző diagnosztikai vizsgálatok, a járó beteg ellátás keretei között elvégzett vizsgálatok, gyógykezelések, tanácsadások, laboratóriumi vizsgálatok, a munkából való kiesés időtartamára a napi térítés, stb. költségeit, illetve segítségére van az ügyfeleknek az úgynevezett „betegút” szervezésében. A biztosítás nélkül mindezek elhordozhatatlan költségeket jelentenének az átlagember számára, illetve nem is tudná igénybe venni. Az egészségbiztosítás lényege, hogy benne a biztosító fizeti ki az ügyfél által igénybe vett egészségügyi szolgáltatások költségeit. Ez a biztosítás a munkáltatók között is egyre népszerűbb, elsősorban a dolgozók egészségévek kapcsolatos megelőző, és szűrő vizsgálatok tekintetében.