biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Providencia életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
4.75 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A Generali-Providencia Biztosító Zrt hosszú magyarországi múlttal rendelkezik. Hazánkban 1833-ban kezdte meg a munkát a társaság, melynek fejlődése a II. világháború kitöréséig töretlen volt. A háború után az államosítás miatt hosszú időre be kellett szüntetniük tevékenységüket az országban, melynek folytatására csak a rendszerváltáskor adódott lehetőség, amikor 1989-ben AB-Generali néven alapítottak vegyesvállalatot. Később 1991-ben a társaság 100 %-a a Generali Csoport kezébe került, és a társaság neve Generali Budapest Biztosítóra változott. A következő lépés volt a Generali Csoport két hazai leányvállalatának a Providencia Osztrák-Magyar Biztosító Rt és a Generali Budapest Biztosító Rt egyesítése Generali-Providencia Biztosító Rt, majd 2007-től Zrt néven. A társaság ma hazánk vezető biztosítója, mely köszönhető a hosszú idejű, folyamatos jelenlétnek, a nemzetközi tapasztalatoknak, a biztos pénzügyi háttérnek. Természetesen előzőeken kívül fontos szerepet játszik a cég sikereiben a folyamatos, innovatív termékfejlesztés, az országot teljesen lefedő értékesítési hálózat, az igényes környezet, az ügyfélközpontúság, és a fejlett technikai, adminisztrációs környezet.A Generali-Providencia életbiztosítások kínálatában megtalálhatja minden korosztály a neki szóló ajánlatot, illetve azokkal együtt a különböző életszakaszra megoldást biztosító terméket, a gyermekektől, a nyugdíjasokig, illetve a felhalmozó szakasztól, a felélő életszakaszig. Széles a kínálatuk az un. befektetési egységhez között, vegyes életbiztosítások terén, de megtalálhatóak a különböző megtakarítással összekapcsolt felhalmozó vegyes, és természetesen a kockázati életbiztosítások is. Mindezekhez járulnak a kiegészítő biztosítások, melyekkel együtt teljes körű védelem biztosítható. Nagy előnye a Generali-Providencia életbiztosításoknak, hogy az összeállításuk egyénre szabhatóak, rugalmasak. További előnyeik között említhetjük, hogy a biztosítási védelem az egész családra kiterjeszthető, akár úgy is, hogy különböző biztosítási összegű szolgáltatást vesznek igénybe a szülők, váratlan biztosítási esemény esetén azonnali kifizetés, és nem utolsó sorban a bónuszprogram. Tudjon meg többet a Generali-Providencia életbiztosításokról.

Ebben nyújt segítséget önnek oldalunk a biztos hely biztosítási portál. Itt mindent megtalál, ami szükséges ahhoz, hogy ön egy testreszabott életbiztosítást köthessen. Információt, tanácsot, szakértelmet, és segítséget. Lapozgasson oldalunkon, válassza ki az önnek leginkább szimpatikus Generali-Providencia életbiztosítást, majd díjszámoló kalkulátorunk igénybevételével számolja ki a pontos díját. Amennyiben pedig kérdése lenne, vagy tanácsra lenne szüksége, csak írjon nekünk egy emailt, és mi visszahívjuk önt. Lehetősége van arra is, hogy a kiválasztott szerződét segítségünkkel kösse meg. Ne feledje, hogy mi ön mellett állunk a kezdetektől a folyamat végéig. Szakértelmünk sok hasznot hozhat önnek. Keressen minket.

Azzal mindenki tisztában van, hogy a legfontosabb kincse az élete, illetve az egészsége, ezért az életbiztosítások szerepe egyre inkább növekszik, melynek csak az anyagi nehézségek szabnak határt, ugyanis sokan azért nem tudnak életbiztosítást kötni, mert nem engedhetik meg még azt a viszonylag kis összegű befizetést sem. Éppen ezért ma már az életbiztosítások zöme törekszik a biztosítás mellett az anyagi biztonság megteremtésében is.

Ezt szolgálják a vegyes biztosítások, melyek befektetési, megtakarítási lehetőséget is biztosítanak. Az életbiztosítások szinte a teljes emberi élettartam alatt köthetők, időtartamuk választható, és összetettségük, kifinomult szerkezetük lehetővé teszi a testre szabást, ami azt jelenti, hogy szinte nincs két tökéletesen egyforma életbiztosítás. Éppen az emberi élet értéke miatt az életbiztosítások szerepe egyaránt nagy mind a társadalomban, mind a gazdasági életben.