biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Providencia lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A Generali Providencia Biztosító Zrt Magyarország egyik meghatározó biztosítója. A biztosítási piac minden szegmensében hatékonyan tevékenykedik. Kiszolgálja, mind a lakossági, mind a vállalati piacot. Dinamikus fejlődése mögött egy óriás vállalat nemzetközi tapasztalata, tőkeereje, illetve a hosszú múltra visszatekintő ügyfélkapcsolatok állnak. A társaság 1832 évi alapításától napjainkig hosszú utat tett meg. A második világháború nagy törést hozott a biztosító életében, mert a biztosítás állami monopólium lett, és így a tevékenységét hosszú időre be kellett fejezni hazánkban. A Generali a rendszerváltás kezdetén tért vissza újra az országba, amikor 1989-ben megalapították az Állami Biztosítóval az ÁB-Generali Budapest Biztosító Rt-t. A Generali 1991-ben megvásárolta az ÁB részét, így egyedüli tulajdonosa lett az akkortól Generali Budapest Biztosító Rt. néven futó vállalatnak. Ezek után 1999-ben egyesült a szintén Generali tulajdonában lévő Providencia Biztosító Rt, és a Generali Budapest Biztosító Rt. Generali-Providencia Biztosító Rt. néven. Ezzel Magyarország második legnagyobb biztosítója jött létre.


A Generali-Providencia lakásbiztosítás magas színvonalú szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Nem megszokott szolgáltatás például az SMS viharjelző szolgáltatás, mely elősegíti a természeti károk megelőzősét. A különböző típusú lakásbiztosítás csomagok mind tartalmazzák az alapkockázatokkal szembeni védelmet, illetve a felelősségbiztosítást. Ugyanakkor eltérnek az egyediségükben, mert mindegyik csomag más-más ügyfélcsoportot céloz meg. A csomagok személyre szabhatók, az ügyfelek maguk dönthetik, el milyen szolgáltatásokat szeretnének beépíteni a lakásbiztosításukba. Mindegyik lakásbiztosítás csomaghoz igénybe vehető kedvezmények, akciók teszik még vonzóbbá az ajánlatokat. További előnyük, hogy egyszerűen, gyorsan megköthetők.

Mindenki fel kell, hogy tegye a kérdést, hogy mikor járok a legjobban? Ugyanis nem mindegy melyik lakásbiztosítási csomagot választja az ember, hiszen számtalan dolog befolyásolhatja a csomag díját is, illetve az értük kapott szolgáltatásokat. Előfordulhat, hogy az ember olyan szolgáltatást rendel, amelyet nem is használ, de mégis fizetnie kell érte. Ennek elkerüléséért kínáljuk fel a segítségünket mi a biztos hely biztosítási portál szakértői. Készen állunk arra, hogy tanácsokkal, információnyújtással álljunk rendelkezésére, hogy ön megköthesse élete legelőnyösebb lakásbiztosítását. Portálunk szolgáltatásait otthon is igénybe veheti, így kényelmesen intézheti biztosítási ügyeit. Kalkulátorunk igénybevételével pontosan meg tudja állapítani nem csak a Generali-Providencia lakásbiztosítás díjait, hanem további 10 másik biztosító díjtételeit is össze tudja hasonlítani. Ami fontos még, hogy nálunk online meg is kötheti szerződését. Vegye igénybe szolgáltatásainkat.

A lakásbiztosítások alapvető célja, hogy megakadályozzák az ember életében az egyik legnagyobb értéket képviselő tulajdonnak az elvesztését, illetve értékének nagyfokú csökkenését. Gyakran előfordul az is, hogy a lakásban lévő ingóságok nagyobb értéket képviselnek, mint maga a lakás. Ebből kifolyólak a lakásbiztosítás kiterjedhet nem csak az ingatlanra, hanem az ingóságra is. A biztosítási díj összegét több tényező is befolyásolhatja, mint például az ingatlan értéke, az ingóság, értéktárgyak értéke, a káresemény bekövetkezésének várható ideje, illetve gyakorisága. A lakásbiztosítás a kiegészítő biztosításokkal együtt szinte minden féle káreseményre vállalja a kockázatot. Ilyen események a leggyakrabban az elemi károk, harmadik személy által okozott kártételek, a lakás rendeltetésszerű használata közben bekövetkező káresemények, és még lehetne folytatni. Érdemes ezzel kapcsolatban is elolvasni a szerződést, hogy a biztosító pontokba szedve miért vállal kártalanítást.