biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Providencia társasház biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

A Generali-Providencia Biztosító Zrt története messze nyúlik vissza az időbe, egészen 1832-ig. Hosszú ideig a töretlen fejlődés jellemezte a céget, mely a II. világháború kitörésével szakadt meg. Utána hosszú szünet következet, a biztosítás állami monopóliummá tétele miatt. A Generali 1989-ben térhetett csak vissza a magyar piacra, ahol rövid időn belül két érdekeltséget is szerzett. Egyik a Generali Budapest Biztosító Rt, a másik a Providencia Osztrák-Magyar Biztosító Rt. A két vállalatot végül 1999-ben összevonva alakult meg a ma is ismert Generali-Providencia Biztosító Rt, majd 2007-től Zrt. Ezzel Magyarország második legnagyobb biztosítója jött létre. Üzletpolitikájuk alapja a magas minőségű termékek, szolgáltatások kialakítása, az ügyféligények maximális kiszolgálása, professzionális technikai háttér kialakítása. Termékeik lefedik mind a lakossági, mind a vállalati igényeket.


A Generali-Providencia társasház biztosítás alapvető célja, hogy a lehető legteljesebb védelmet, illetve kiszámítható, tervezhető pénzügyi helyzetet biztosítson a különféle lakóközösségek számára. A biztosítás kiterjed az egész közös tulajdonban lévő ingatlanra, a tetőhéjazattól, a pince padlójáig, a közös használatú épületrészekre, a magántulajdonú lakásokra, és a közös használatú ingóságokra is. A különféle kiegészítő biztosításokkal teljes védőernyőt lehet vonni a közösség fölé. A Generali-Providencia társasház biztosítás, azért is előnyös, mert rugalmas, kedvező díjszabású, mindenre kiterjedő, egyszerű, gyors kárügyintézést biztosít, és végül, mert folyamatos kedvezményeket tartalmaz. Megkötésével egyszerűsödik a közös képviselők munkája, a közös kárrendezésnek és ügyintézésnek köszönhetően, és nem utolsósorban különféle kedvezményekhez juthat a közösség.

Ismerje meg jobban a Generali-Providencia társasház biztosítás ajánlatát oldalunkon, a biztos hely biztosítási portálon, ahol nem csak teljes körű információkat kap, hanem segítséget is szakértőinktől, akik megválaszolják a felmerülő kérdéseit, és igény esetén segítenek önnek a teljes ügyintézésben. Itt azonban még mindig nem ér véget a szolgáltatásunk. Felajánljuk önnek díjszámoló kalkulátorunk használatát, mellyel egyszerűen, gyorsan, és kényelmesen, otthona csendjében pontosan megállapíthatja a Generali-Providencia társasház biztosítás tarifáit, és – a mi nagyon fontos – több más biztosító díjaival is lehetősége van azt összehasonlítani. Amikor pedig kiválasztotta az önnek megfelelő csomagot, akkor nálunk azonnal meg is kötheti online a szerződését. Ügyintézzen nálunk, mert megéri.

A társasház biztosításokra szükség van egyrészt a biztosítandó érték nagysága miatt, másrészt a kárrendezés leegyszerűsítése miatt. További előnye, hogy a tulajdonosok ugyanannál a biztosítónál biztosíthatják magántulajdonban lévő ingóságaikat, ami szintén nagyon megkönnyíti a kárrendezést. Előnyös a biztosítónak is a kisebb kockázat miatt, illetve a nagy összegű biztosítási díj miatt is. A biztosítás megkötése természetesen egy összetettebb folyamat, hiszen a tulajdonosoknak el kell fogadni a biztosító ajánlatát, ami nem megy mindig zökkenőmentesen. A biztosítás díja általában beépítésre kerül a közös költségbe, és abból utalja át a közös képviselő a biztosító számlájára. Ahhoz, hogy egy lakóközösség biztonságban és kiegyensúlyozottan tudja élni a mindennapjait feltétlenül szükséges társasház biztosítást kötnie.