biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Providencia utasbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Napjainkban Magyarországon a biztosító társaságok zöme tőkeerős nemzetközi cégek kezébe van, melynek számtalan előnye is van. Így van ez a Generali-Providencia Biztosító Zrt esetében is. Tulajdonosa a Generali PPF Holding, amely 13 közép-kelet-európai országban van jelen, és így a térség egyik vezető szolgáltatója. A Generali-Providencia Biztosító Zrt a mai formában 1999-ben jött létre a szintén Generali érdekeltségű Providencia Biztosító Rt, és a Generali Budapest Biztosító Rt összevonásával. Jelenleg a társaság hazánk egyik vezető biztosítója. Nagy hangsúlyt helyeznek a minőségpolitikára, amit több nemzetközi elismerés is igazol. Munkatársaiktól magas színvonalú szaktudást várnak el. Termékeiknél előtérben van a korszerűség, az ügyfél orientáltság, és a kedvező árszínvonal kialakítása. Így sikerült mára elérniük, hogy termékeik elérik mind a lakosságot, mind a vállalati szektor résztvevőit.  Nem elhanyagolható a Társaság társadalmi szerepvállalása, és a szponzori tevékenysége sem.


A Generali-Providencia utasbiztosítás olyan termékek csoportja, melyek mind az egyéni, mind a csoportos igényeket kielégítik. Fontos a választásnál, hogy az utazás céljához válasszuk ki az utasbiztosítást. Ilyen utazási cél lehet a nyaralás, az külföldön való tanulás, az üzleti út, és még folytathatnák a sort. Azért, hogy az igényeket a lehető legtökéletesebben ki tudják elégíteni a Generali-Providencia utasbiztosítás csomagok mellé kiegészítő biztosítások igényelhetők. Természetesen a szolgáltatások körében itt is megtalálhatjuk a magyar nyelvű 24 órán át elérhető asszisztencia szolgálatot. Garantált a gyors, egyszerű ügyintézés. 
  
Természetes az embernek mindig merülnek fel kérdései egy biztosítással kapcsolatosan is, és ilyenkor jó ha van olyan lehetősége ahol megkapja a kérdésére a választ, illetve teljes körű felvilágosítást kap magáról a biztosítási termékről is, jelen esetben a Generali-Providencia utasbiztosításról. Mi a biztos hely biztosítási portál munkatársai vagyunk azok, akihez fordulhat kérdéseivel. Nálunk minden információt, segítséget megkap ahhoz, hogy tényleg az önnek legkedvezőbb biztosítást kösse meg. Otthonában kényelmesen használhatja kalkulátorunkat, mellyel nem csak a Generali-Providencia utasbiztosítás díjait tudja kiszámolni, hanem további 6 biztosító több mint 20 termékének díjait is össze tudja vetni általa. Esetleges kérései esetén írjon nekünk, és mi azonnal visszahívjuk, és kielégítő választ adunk rájuk. Amennyiben pedig eldöntötte melyik utasbiztosítást szeretne megkötni, azt is megteheti oldalunkon online. Vegye igénybe segítségünket.

Az utasbiztosítások lényege, hogy olyan előre nem látható kockázatokat átvállaljon, melyek egy utazás alkalmával történhetnek meg az emberrel. Az utasbiztosítások természetesen megköthetők belföldi és külföldi utazásra is. A nagyobb kockázatot a külföldi utak hordozzák. Főként nem szabad elfelejtkezni arról, hogy külföldön a gyógykezelések, kórházi ápolások, műtétek, mentőszolgálatok díja nagyon magas összegeket emészthet fel, és többnyire az átlagember azt nem tudná finanszírozni. Az utasbiztosítások tartalmazzák a poggyászbiztosítást, betegség- és balesetbiztosítást. Bizonyos tárgyakra, illetve esetekre az utasbiztosítás nem terjed ki, ezért, ha mégis szeretnénk ezekre is biztosítást kötni, akkor drágább csomagot kell igénybe venni, illetve kiegészítő biztosításokat kell kötni.