biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Providencia vagyonbiztosítás kalkulátor online

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A Generali Providencia Biztosító Zrt hosszú utat járt be magyarországi történetét illetően. Megalakulása még 1832-ben történt. Tevékenysége fokozottan egyre kiterjedtebb lett, és a biztosítások egész palettáját felölelte. Ez a fejlődés a II. világháborúig töretlen volt, de a háború, illetve az utána következő államosítás megállította több évtizedre ezt a fejlődést, mert hazai jelenlétüket szüneteltetni kellett. A rendszerváltás után hamarosan újra kezdte tevékenységét hazánkban, ahol az anyacég másik leányvállalatával egyesülve létrehozták Magyarország második legnagyobb biztosítóját. Termékkínálatukban minden társadalmi rétegnek megtalálható a nekik szóló ajánlat. A biztosítási piac minden szegmensében erőteljes tevékenységet fejtenek ki, és előkelő helyüket az innovatív termékfejlesztéssel, az ügyfelek igényeinek figyelembevételével, országos értékesítői hálózattal, és magas szintű informatikai háttérrel kívánják megtartani.A Generali-Providencia vagyonbiztosítás
, egy olyan professzionálisan megtervezett termék, mely a vállalkozói szektor szinte minden területét lefedi. Számtalan különféle modulból épül fel, melyek segítségével ön összeállíthatja azt a vagyonbiztosítást, amely az ön igényeit teljesen lefedi. A modulok között többek között megtalálható a különféle fuvarozással, építkezéssel, építőipari szereléssel foglalkozó vállalkozások, a nagyvállalatok, mezőgazdasági termelő kis- és nagyvállalatok is. Lehetőség van külön gépbiztosítást kötni, és ezen kívül több kiegészítő biztosítás, és felelősségbiztosítás választható. Ezeken kívül számtalan kedvezménnyel, akcióval állnak az ügyfelek rendelkezésére, és természetes az termékkapcsolás is megtalálható a kínálatban. Az alap önrész 50000 Ft, de nagyobb önrész vállalása is további díjcsökkentő vonzattal jár. További előnye a teljes személyre szabhatóság. Rugalmasság, átláthatóság, óriási választék, számtalan kedvezmény, ügyfélközpontúság, kedvező díjszabás, ez a Generali-Providencia vagyonbiztosítás.
   
Manapság a biztosítási piac olyan hatalmas kínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére, hogy amennyiben meg akarna mindegyikkel ismerkedni az ember, akkor nagyon nehéz feladatra vállalkozik. Ezért döntöttünk úgy mi, a biztos hely biztosítási portál munkatársai, hogy létrehozunk egy olyan szolgáltatást, ahol egyrészt a lehető legtöbb információt összegyűjtjük egy helyre, hogy otthonában mindent egyszerűen, nyugodt körülmények között tanulmányozhasson, másrészt, ha segítségre van szüksége, akkor rendelkezésére állhassunk személyesen is. Ön ír nekünk, és mi visszahívjuk, hogy minden kérdésére megnyugtató választ adhassunk. Oldalunkon nem csak a Generali-Providencia vagyonbiztosítással, hanem más biztosítók ajánlataival is megismerkedhet, illetve módja van összehasonlítani azok hasonló termékeivel. Nálunk meg is kötheti szerződését. Legyen az ügyfelünk.

A vagyonbiztosítás, ahogyan a neve is mutatja, általában nagy értékű vagyontárgyakat biztosít, illetve nagy értékű kockázatokra nyújt védelmet. Segítségével kiküszöbölhető számtalan kockázati tényező, amelyek egy vállalkozást érhetnek. A magas kárrendezési limiteknek köszönhetően, viszonylag magas a díjazása, de az igénybe vehető kedvezmények, illetve a vállalt önrész segítségével, sokkal kedvezők lehetnek. A vagyonbiztosításoknak fontos szerepe van az egészségesen működő gazdaság fenntartásában.