biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Támasz életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Generali Támasz életbiztosítás a védett megtakarítási programmal kombinálva kiválóan alkalmas csomag például gyermekeinkről való gondoskodáshoz. Jól jöhet a gyerekek továbbtanulása esetén, de akár saját magunkról is gondoskodhatunk ezzel a konstrukcióval, mert nyugdíj kiegészítésként is felhasználható. A Támasz életbiztosításra befizetett díj egy részét a biztosító befekteti, a másik részét pedig a speciális kockázatú szolgáltatás nyújtására fordítja.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Lejáratkor a Generali Támasz életbiztosításra befizetett díjak, összegek alapján számított garantált technikai kamat mellett a biztosítási összegen felül kifizetésre kerül a befektetéseinkből adódó nyereség, sőt biztosítási esemény bekövetkeztekor hűségnyereséggel is számolhatunk. A módozat keretében a havi rendszerességgel befizetett díjak mellett rendkívüli befizetésekre is van lehetőség, ezek természetesen növelik a lejáratkori hozamot.

A Generali Támasz életbiztosítás úgy köthető meg, hogy a lejáratot gyermekünk adott életkorához kötjük, a szerződés értelmében tehát ebben az időpontban kerülnek a minket megillető összegek kifizetésre. A biztosított ügyfélt érő sajnálatos váratlan tragédia során a szerződés nem szűnik meg,sőt ilyen esetben a Generali átvállalja a díj további fizetését egészen a lejárati idő végéig, így tehát a gondoskodás nem marad el és e mellé még a haláleset idején aktuális biztosítási összeg is természetesen kifizetésre kerül.

A Generali Támasz életbiztosítás fedezetét sok fajta kiegészítővel lehet felszerelni, ilyen például a halálesetre vonatkozó kiegészítő, a díjátvállalást tartalmazó kiegészítő, melyet arra az esetre érdemes választani, ha a biztosított jövedelem nélkül marad tartósan, minimum 60 napos időszakot tekintve. Kiegészíthető az alapbiztosítás olyan modullal, melynek birtokában halálesetkor a Generali többletkifizetést garantál, vagy választható az a kiegészítő is, mely baleseti rokkantság idején az ezzel összefüggésben keletkező költségeket téríti meg, illetve az a kiegészítő biztosítás, aminek birtokában fedezetet kapunk a kórházi ellátás napi térítési díjára vonatkozóan.