biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Vagyonőr Vállalkozói vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Akár milyen alapos és hozzáértő egy vállalkozás vezetése, a lelkiismeretes cégvezető nem mulasztja el, hogy körültekintő és gondoskodó is legyen e mellett, hiszen előre nem látható események bármikor történhetnek. A cég, vállalkozás vagyontárgyai sokszor pótolhatatlanok, vagy csak igen nagy összegért lehet újakat vásárolni, ezért jelent nagy biztonságot legalább anyagi szempontból a Generali Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás.

Vagyonbiztosítás árajánlat kérés online

A konstrukció abszolút mértékben személyre – cégre-szabhatóan alakítható ki, mely főként azért lehetséges, mivel a csomagok egymástól függetleníthető modulokból tevődhetnek össze és a díj is ennek függvényében alakul. A szolgáltatásra önrész nélkül is lehet szerződni, egyébként a legkisebb választható önrész ötvenezer forint, ha a vállalkozás magasabb összeget vállal be, azt a Generali díjkedvezménnyel jutalmazza. Lehetőség van díjkedvezmény elérésére a fizetési gyakoriság megválasztásával is, aki az éves díjfizetés mellett dönt,az nyolc százalék engedményt kap az éves díjból, féléves díjfizetés vállalásakor pedig négy százalékot.

A Generali Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás keretében amennyiben kármentességi megállapodás is benne foglaltatik a szerződésben, az első kármentes esztendőt követően tíz százaléknyi, a második évet követően tizenöt százaléknyi, majd a további években húsz százalék engedmény jár automatikusan a biztosítási díj összegéből. Amennyiben történik egy olyan biztosítási esemény, melyre a Generali biztosítási összeget fizet ki, az ezt követő harmadik kármentes évig a kedvezmény összege folytonosan növekszik, így az első kármentes év után az ügyfél újra jogosult a kedvezményre. További tíz százalékos díjkedvezményre számíthat, aki minimum négy kockázati modult beépíttet a szerződésbe úgy, hogy az éves díj engedmények nélküli összege eléri a százezer forintot.

Igen nagy előnye a konstrukciónak, hogy a bankok elfogadják hitelfedezeti biztosításként, csak annyi a teendő céges hitelfelvételkor, hogy kedvezményezettként a hitelt nyújtó bankot kell megjelölni. Másik kedvező eleme a szolgáltatásnak, hogy a kockázatviselés nem csak a biztosítási eseménysorán fellépő károk megtérítésére vonatkozik, hanem kiterjed azokra a károk helyreállításával kapcsolatos kiadásokra is, melyeket az ügyfél igazolni tud,természetesen összértékben a szerződés szerinti összeghatáron belül. A módozat teljes mértékben inflációkövető, értékálló, ennek elérése érdekében a biztosító minden egyes évfordulókor korrigálja a szerződésben foglalt vagyontárgyak biztosítási értékét és korrigálja azt az adott infláció mértékével, elvégzi az indexálást, így érhető el az értékállóság. A szolgáltatás keretében biztosítható vagyontárgynak minősülnek épületek, gépjárművek, értékkészletek, árukészletek, műszaki és más berendezések, szabadban tárolt vagyontárgyak, kirakatszekrények, készpénz, valamint íz értékpapírok is.

A biztosítás alá vonható kockázatok nagyon széleskörűek, fedezetet nyerhet a vállalkozás – természetesen a választott modulok tükrében – szinte egy vállalkozás életében elképzelhető káresemények mindegyikére, az alábbiak szerint: villámcsapás, robbanás, vihar-, tűz-, vízkár, sziklaomlás- földcsuszamlás, felhőszakadás, épületre zuhanó repülő okozta kár esetén, valamint a megfelelő csomag összeállításakor fizet a biztosító, vízvezeték törése, rablótámadás, betöréses lopás, üvegtörés, irodai berendezések meghibásodása esetén még akkor is, ha a hibát a vállalkozás saját maga okozta, sőt a fedezet kiterjeszthető arra az esetre, amikor a cég szállítóeszközeit – járműveit, feltörik, de még arra is, hogyha valamelyik munkavállalót üzemi baleset éri, valamint a másoknak okozott káreseményekre is.

A Generali Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás igen sokrétűen állítható össze, a kockázati modulok számtalan -féle módon variálhatók, egyedül a tűz alapkockázat, mely minden szerződésben alapelem, az összes többi szabadon változtatható. A biztosítás lehetőségével tulajdonképpen minden fajta vállalkozás élhet, mintegy négyszáz -féle tevékenységi körre vonatkoztatható, így ügyfél lehet kereskedelmi, ipari termelési és szolgáltatással foglalkozó cég egyaránt.