Generali Vagyonőr Vállalkozói vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Akár milyen alapos és hozzáértő egy vállalkozás vezetése, a lelkiismeretes cégvezető nem mulasztja el, hogy körültekintő és gondoskodó is legyen e mellett, hiszen előre nem látható események bármikor történhetnek. A cég, vállalkozás vagyontárgyai sokszor pótolhatatlanok, vagy csak igen nagy összegért lehet újakat vásárolni, ezért jelent nagy biztonságot legalább anyagi szempontból a Generali Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás.

Vagyonbiztosítás árajánlat kérés online

A konstrukció abszolút mértékben személyre – cégre-szabhatóan alakítható ki, mely főként azért lehetséges, mivel a csomagok egymástól függetleníthető modulokból tevődhetnek össze és a díj is ennek függvényében alakul. A szolgáltatásra önrész nélkül is lehet szerződni, egyébként a legkisebb választható önrész ötvenezer forint, ha a vállalkozás magasabb összeget vállal be, azt a Generali díjkedvezménnyel jutalmazza. Lehetőség van díjkedvezmény elérésére a fizetési gyakoriság megválasztásával is, aki az éves díjfizetés mellett dönt,az nyolc százalék engedményt kap az éves díjból, féléves díjfizetés vállalásakor pedig négy százalékot.

A Generali Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás keretében amennyiben kármentességi megállapodás is benne foglaltatik a szerződésben, az első kármentes esztendőt követően tíz százaléknyi, a második évet követően tizenöt százaléknyi, majd a további években húsz százalék engedmény jár automatikusan a biztosítási díj összegéből. Amennyiben történik egy olyan biztosítási esemény, melyre a Generali biztosítási összeget fizet ki, az ezt követő harmadik kármentes évig a kedvezmény összege folytonosan növekszik, így az első kármentes év után az ügyfél újra jogosult a kedvezményre. További tíz százalékos díjkedvezményre számíthat, aki minimum négy kockázati modult beépíttet a szerződésbe úgy, hogy az éves díj engedmények nélküli összege eléri a százezer forintot.

Igen nagy előnye a konstrukciónak, hogy a bankok elfogadják hitelfedezeti biztosításként, csak annyi a teendő céges hitelfelvételkor, hogy kedvezményezettként a hitelt nyújtó bankot kell megjelölni. Másik kedvező eleme a szolgáltatásnak, hogy a kockázatviselés nem csak a biztosítási eseménysorán fellépő károk megtérítésére vonatkozik, hanem kiterjed azokra a károk helyreállításával kapcsolatos kiadásokra is, melyeket az ügyfél igazolni tud,természetesen összértékben a szerződés szerinti összeghatáron belül. A módozat teljes mértékben inflációkövető, értékálló, ennek elérése érdekében a biztosító minden egyes évfordulókor korrigálja a szerződésben foglalt vagyontárgyak biztosítási értékét és korrigálja azt az adott infláció mértékével, elvégzi az indexálást, így érhető el az értékállóság. A szolgáltatás keretében biztosítható vagyontárgynak minősülnek épületek, gépjárművek, értékkészletek, árukészletek, műszaki és más berendezések, szabadban tárolt vagyontárgyak, kirakatszekrények, készpénz, valamint íz értékpapírok is.

A biztosítás alá vonható kockázatok nagyon széleskörűek, fedezetet nyerhet a vállalkozás – természetesen a választott modulok tükrében – szinte egy vállalkozás életében elképzelhető káresemények mindegyikére, az alábbiak szerint: villámcsapás, robbanás, vihar-, tűz-, vízkár, sziklaomlás- földcsuszamlás, felhőszakadás, épületre zuhanó repülő okozta kár esetén, valamint a megfelelő csomag összeállításakor fizet a biztosító, vízvezeték törése, rablótámadás, betöréses lopás, üvegtörés, irodai berendezések meghibásodása esetén még akkor is, ha a hibát a vállalkozás saját maga okozta, sőt a fedezet kiterjeszthető arra az esetre, amikor a cég szállítóeszközeit – járműveit, feltörik, de még arra is, hogyha valamelyik munkavállalót üzemi baleset éri, valamint a másoknak okozott káreseményekre is.

A Generali Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás igen sokrétűen állítható össze, a kockázati modulok számtalan -féle módon variálhatók, egyedül a tűz alapkockázat, mely minden szerződésben alapelem, az összes többi szabadon változtatható. A biztosítás lehetőségével tulajdonképpen minden fajta vállalkozás élhet, mintegy négyszáz -féle tevékenységi körre vonatkoztatható, így ügyfél lehet kereskedelmi, ipari termelési és szolgáltatással foglalkozó cég egyaránt.

 

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860