biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Genertel Biztosító fax szám, telefonszám, cím, e-mail cím elérhetőség

Kérjük értékeljen minket...
3.54 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.

genertel elerhetosegA Genertel Biztosító Zrt manapság már a gépjármű felelősségbiztosítási módozatok mellett minden más fajta szolgáltatással is ügyfelei rendelkezésére áll, méghozzá direkt szolgáltatással. Ez azt jelenti, hogy a társaság nincs fizikai értelemben vett ügyfélszolgálati irodája, hanem az értékesítés online módon történik a ma már igen széles körben elterjedt internetes módszer használatával. A Biztoshely Biztosítási Portál oldalára belépve mindenki rögtön megtudhatja, melyek a Genertel elérhetőségei, ide értve az e-mailcímet, a telefon és faxszámot és persze a postacímet is. Ezzel úgy gondoljuk, nagy segítséget nyújtunk mindenkinek, aki bármely adminisztrációs ügyintézés miatt közvetlenül fel kell vegye a céggel a kapcsolatot.

Genertel Biztosító Zrt fax szám: 061-451-3881

Telefonszám: 061-288-0000

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postázási cím: Genertel Biztosító Zrt. 1134 Budapest, Dévai u. 26-28.

Nincs szükség tovább keresgélni, akinek váltás, vagy egészen új szerződéskötés a terve, az a mi oldalunkon akár tíz biztosító társaság szolgáltatása és ajánlata közül is válogathat kényelmesen otthonából. Amikor rajtunk keresztül sikerül választani és új szerződés kötése a cél, egy alkuszi megbízás birtokában minden anyagi ellenszolgáltatás nélkül elintézzük Ön helyett a meglévő biztosítási szerződés felmondását is. Választania pedig honlapunkon nem lesz nehéz, hiszen a  szolgáltatásokat fajtánként összefoglaló táblázatok segítségével egyszerű az ajánlatok összehasonlítása és ezért a választás is könnyű.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!