biztoshely biztositas

Genertel lopás Casco

A Genertel lopás casco biztosítás a legbiztosabb védelmet nyújtja lopás esetére. Még ha az autó a legmodernebb lopásgátlóval, indításgátlókkal van felszerelve, akkor is megtörténik, hogy illetéktelenek elkötik a járművet, hiszen az autó tolvajok is haladnak a technikával. Az autólopás sokszor megelőzhetetlen és ilyenkor gyakran hosszú évek munkájának gyümölcse lehet oda, legalább anyagilag nem lesz akkora a veszteség, ha rendelkezik Genertel lopás Casco biztosítással.

Számolja ki lopás cascóját ide kattintva!

Oldalunkra fellépve szinte azonnal megkötheti a mi közreműködésünkkel e konstrukciót, a kalkulátor használatakor nem is kell más adatot beírni, mint a gépjármű gyártás évszámát és azonnal láthatóvá válik, mennyi lesz a lopás casco díja.

A Genertel lopás Casco szerződésében meglehet választani a kívánt fedezeti összeg mértékét, köthetünk biztosítást 500.000, 1 millió és akár 2millió forintos fedezeti határral is. A kockázatviselés magában foglalja húsz százaléknyi önrész vállalásával a lopáskor keletkező kár megtérítését, a szerződésben megszabott biztosítási 9sszeg mértékéig. Ez a módozat azon ügyfeleknek igazán előnyös,akiknek gépjárműve két évnél idősebb, jellemzően nem őrzött,szabad területen parkol, valamint aki nem ragaszkodik a maximálisan teljes körű fedezethez, kevesebb kockázatot választ a szerződésben, sőt, annak is megéri, aki csak hétvégeken,ritkán ül autójába, nem használja napi szinten és nem fél balesetek bekövetkezésétől.

Nem találta azt, amit keresett, esetleg kérdése lenne? Tegye fel nekünk itt és mi a lehető leghamarabb megválaszoljuk Önnek!

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-330-6065