biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Genertel lopás Casco

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Genertel lopás casco biztosítás a legbiztosabb védelmet nyújtja lopás esetére. Még ha az autó a legmodernebb lopásgátlóval, indításgátlókkal van felszerelve, akkor is megtörténik, hogy illetéktelenek elkötik a járművet, hiszen az autó tolvajok is haladnak a technikával. Az autólopás sokszor megelőzhetetlen és ilyenkor gyakran hosszú évek munkájának gyümölcse lehet oda, legalább anyagilag nem lesz akkora a veszteség, ha rendelkezik Genertel lopás Casco biztosítással.

Számolja ki lopás cascóját ide kattintva!

Oldalunkra fellépve szinte azonnal megkötheti a mi közreműködésünkkel e konstrukciót, a kalkulátor használatakor nem is kell más adatot beírni, mint a gépjármű gyártás évszámát és azonnal láthatóvá válik, mennyi lesz a lopás casco díja.

A Genertel lopás Casco szerződésében meglehet választani a kívánt fedezeti összeg mértékét, köthetünk biztosítást 500.000, 1 millió és akár 2millió forintos fedezeti határral is. A kockázatviselés magában foglalja húsz százaléknyi önrész vállalásával a lopáskor keletkező kár megtérítését, a szerződésben megszabott biztosítási 9sszeg mértékéig. Ez a módozat azon ügyfeleknek igazán előnyös,akiknek gépjárműve két évnél idősebb, jellemzően nem őrzött,szabad területen parkol, valamint aki nem ragaszkodik a maximálisan teljes körű fedezethez, kevesebb kockázatot választ a szerződésben, sőt, annak is megéri, aki csak hétvégeken,ritkán ül autójába, nem használja napi szinten és nem fél balesetek bekövetkezésétől.