biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Genertel önálló miniCasco

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Genertel teljesen egyedülálló szolgáltatása a piacon az önálló miniCasco, mellyel igen sokat lehet egy káresemény során megtakarítani. A konstrukció önrész vállalása nélkül is köthető, ebben az esetben is teljes körű fedezetet biztosít a javíttatás költségét illetően.

Genertel MiniCasco biztosítás kötés itt!

A modul kockázatviselése kiterjed arra az estre, amikor gépjárművek ütközése során keletkezik kár a saját járműben, és ebben az esetben a szerződésben foglaltaknak megfelelő mértékben 250 ezer forintig térít a biztosítás.

A Genertel önálló miniCascóra  főként azon ügyfeleknek kifizetődő szerződni, akiknek személy, vagy kis teher gépjárművük van, és épp akkora összeget áldozna erre a biztosítási módozatra, amely a miniCasco díjával megegyezik, kiegyezve az ezért járó limitált kártérítés mértékével.

A konstrukció kedvező előnye, hogy önmagában, önálló biztosításként lehet szerződni rá, semmi más biztosítás megléte, vagy megkötése nem kötelező e mellé. A Genertel önálló miniCasco díja egy évre nem több néhány ezer forintnál, sőt azon ügyfeleknek, aki a Genertelnél rendelkeznek kötelező felelősségbiztosítási szerződéssel, csak évi ötezer forintra rúg az egész díj. Azon ügyfél számára, aki másik biztosítónál kötött kötelezőt, de minimum B2 bónuszbesorolása van, az éves biztosítási díj mindössze kilencezer kilencszáz forint. Akinek teljes körű casco biztosítása van már, az az önálló miniCasco esetében 250 ezer forint értékhatárig mentesül az önrész-kötelezettség alól.

A Genertel önálló miniCasco biztosítást akár oldalunkon keresztül is megköthető percek alatt, hisz a kalkulátor használatával azonnal ki lehet számítani az éves díjat.