biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Genertel utasbiztosítás előnyei és online biztosítás kötés

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Ha külföldre indulunk, ma már semmiképp nem érdemes az utasbiztosítás díján spórolni. E szolgáltatás nemcsak azért hasznos, mert esetleg ellophatják a csomagjainkat, hanem főként abban az esetben, hanem elsősorban abban az esetben, amikor az útsorán egy nem várt baleset, vagy sebesülés, betegség történik.

Számolja ki utasbiztosításának díját itt!

Ezek az esetek több százezer forintnyi költségre is rúghatnak, ha nem ismertük fel előre, hogy mik is a Genertel utasbiztosítás előnyei.

Mindig az adott úti célnak megfelelőn lehet konstrukciót választani, teljes mértékben egyéni ízlés szerint alakítva azt. A Genertel utasbiztosítás előnyei közé sorolható, hogy a van megfelelő csomag, módozatok skálája nagyon széles, akár egy szomszédos országba utazunk, akár több országon átutazva egy európai túrára, minden esetre találunk megfelelő csomagot. Az igazán kedvező szerződéses feltételek és kifizetődő díjak mellett a kockázatviselés kiterjedt, biztonságos, sőt a nyári utaktól a téli és extrém sportokig minden területre köthető az alapbiztosítás mellé kiegészítő. Az autós utakhoz még plusz olyan szolgáltatás is rendelhető, mellyel emelt szintű gépjármű segítségnyújtással számolhatunk.

Oldalunkon akár az indulás előtt pár nappal is megköthető bármelyik Genertel utasbiztosítás, melynek előnyeit ismerve igazán nem lesz nehéz a választás. A honlapunkon működő kalkulátor egy pár másodperc alatt kiszámolja, mekkora biztosítási díj mellett tudja megkötni az Ön és családja számára legkedvezőbb módozatot. Amennyiben előfordul, hogy az utazás meghiúsul és az indulást megelőzően lemondják a Genertel utasbiztosítást, a társaság a biztosítási díj teljes egészét visszafizeti.

A Genertel utasbiztosítás előnyei között mindenképpen meg kell említeni, hogy maga az alapszerződés mindig magában foglal balesetbiztosítást, gépjármű segítségnyújtási szolgáltatást, poggyászbiztosítást és nem utolsó sorban az orvosi, illetve mentési költségek megtérítését. Ezeken felül pedig a Genertel utasbiztosítás alapmoduljához rendelhető Autó Plusz, Síelés Plusz, Tengerpart Plusz és Extrém Sport Plusz kiegészítő is.