biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Genertel casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A biztosítók is keresik az új utakat, az egyszerűbb, és olcsóbb működési formákat, ugyanis a drága működési költség, a költséges értékesítési hálózat kiépítése, és fenntartása nagymértékben befolyásolja az egyes termékek díjképzését, ami pedig komoly kihatással van a társaság bevételeire, és végeredményben a nyereségességre. Ezért indult új utakon a Generali-Providencia Biztosító Zrt, amikor létrehozta leányvállalatát a Genertel Biztosító Zrt-t. A Genertel egy un. direktbiztosító, ami azt jeleni, hogy nem rendelkezik értékesítési hálózattal, sem fix értékesítési helyekkel, hanem az értékesítés teljes mértékben az internet, sms, illetve telefon igénybevételével történik. A választott út helyességét mutatja a Genertel gyors piaci előretörése is. Alapításakor 2007-ben csak kötelező biztosításokat értékesítettek, majd 2008-tól  már szinte a biztosítási piac minden szegmensében jelen voltak termékeikkel.


A Genertel casco biztosítás kínálatában több csomagot találhatunk, melyekhez kiegészítő biztosítások is köthetők. A casco biztosítás egy drágább termékfajta, hiszen szinte minden káreseményre védelmet biztosít. A Genertel csomagjai között megtalálhatjuk azokat, amelyeket elsősorban új, vagy fiatal gépjárművekhez, illetve a kevésbé értékes, idősebb képjárművekhez ajánlanak. Érdemes a Genertel casco biztosítás mellett dönteni azért, mert olcsó, mert egyszerűen, gyorsan megköthető, személyre szabható, a kárügyintézés is ügyfélbarát, és nem utolsó sorban hitel igénybevételével finanszírozott gépjárművekre is köthetők. Amennyiben mindenre kiterjedő védelmet szeretne gépjárművére, illetve az abban található egyéb értékekre, akkor igénybe vehet több féle kiegészítő biztosítást és szolgáltatást.

A jó, megfontolt döntéshozatal az élet minden területén nagyon fontos, mert gyakran nagyon sok múlik egy-egy helyes elhatározáson. A casco biztosítás megkötése is nagy felelősséget hordoz magában, hiszen egy nagy értékű tulajdon védelméről gondoskodik. Ahhoz, hogy az ember bármiben jó döntést tudjon hozni, gyakran elengedhetetlen szakember fordulni. Jelen esetben biztosítási szakértőkhöz. Mi a biztos hely biztosítási portál szakértői mindent megteszünk azért, hogy ön megalapozott döntés tudjon hozni casco biztosításával kapcsolatban is. Oldalunkon kényelmesen böngészve minden információt megtalál ahhoz, hogy jól válasszon. Díjszámoló kalkulátoraink segítségével nem csak a Genertel casco biztosítás díját, hanem további 10 biztosító casco ajánlatának tarifáit is össze tudja hasonlítani. Ha pedig választott, akkor online azonnal, kényelmesen, gyorsan megkötheti szerződését. Rendelkezésére állunk tanácsadással, ügyintézéssel kapcsolatos segítséggel, hogy minél több kedvezményt tudjon igénybe venni és nem utolsó sorban a kárügyintézésben is. Keressen minket, mert megéri. 
    
A casco biztosítás egy szabadon, önként vállalható biztosítási fajta, mely a gépjárművekhez kapcsolódik. A teljes körű casco szinte minden káreseményre kiterjed, legyen az elemi kár, vagy ismeretlenek által történő eltulajdonítás, töréssel, sérülésekkel összefüggő események, stb. Kiegészítő biztosításokkal a biztosítási védelmet ki lehet terjeszteni a gépkocsin, illetve annak elemei, alkatrészein kívüli tárgyakra, eszközökre is, melyeket a gépjárművön belül tárolunk. Fontos része ennek a biztosításnak az önrész kötelező vállalása, mely történhet fix, illetve és %-os összeg választásával. A biztosítók szinte minden esetben a magasabb önrész fajtát választják káresemény történésekor. Oda kell figyelni arra is, hogy a casco nem éppen olcsó díjat nagyrészt két dolog befolyásolja. Egyrészt a biztosított gépjármű értéke, illetve a vállalt önrész nagysága. Minél nagyobb az önrész annál olcsóbb lehet a biztosítás díjazása.