biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Genertel kötelező biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.

A Genertel Biztosító Magyarország első direktbiztosítója, melyet 2007-ben alapítottak. Tulajdonosa a Generali-Providencia Biztosító Zrt.  Direktbiztosítóként nem tartanak fenn értékesítési hálózatot, hanem az értékesítés teljes mértékben elektronikus csatornákon történik, mint a web, az sms, vagy a telefon. Tevékenységüket kötelező biztosítás értékesítésével kezdtek, majd 2008-ban kibővült a szolgáltatások köre más biztosítási formákkal is, mint például, életbiztosítás, casco, utasbiztosítás, és lakásbiztosítás. Üzletpolitikájukban fontos helyet kapott az innovatív termékfejlesztés, a gyors, és egyszerű ügyintézési lehetőségek biztosítása, az ügyfelek elégedettségének kivívása, és nem utolsó sorban a hatékonyság és a gyorsaság. Eredményeik dinamikus fejlődést mutatnak, és azt, hogy a direktbiztosítás nagy jövő előtt áll.


A Genertel kötelező biztosítás sikerét több okra is visszavezethetjük. Az egyik legfontosabb, hogy olcsó, mert a direktbiztosítás módszeréből következően a kis önköltség lehetővé teszi a díjak állandó alacsonyan tartását. Kényelmes és gyorsan megköthető, amit az elektronikus csatornák biztosítanak. Egyszerű, érthető termékfelépítés a könnyű érthetőség kedvéért. Nem elhanyagolható az állandó, napi 24 órás elérhetőség sem, ami a webes kapcsolatnak köszönhető. Kedvező tarifáit további kedvezményekkel, akciókkal teszik még vonzóbbá. A genertel kötelező biztosítás fontos szolgáltatása a 24 órás asszisztencia szolgálat. Az általános ügyintézés, illetve kapcsolattartás egyszerűsége is népszerű az ügyfelek között.

Örvendetes dolog, hogy egyre több biztosító, mind több termékkel jelenik meg a piacon, mert ez az ügyfelek számára kedvező folyamat, hiszen nagyobb kínálatban valószínűbb eséllyel lehet megtalálni a személyre szabott terméket. Ugyanakkor van egy olyan következménye is ennek a folyamatnak, hogy a rengeteg termék, ajánlat között egyre nehezebb eligazodni. Ebben nyújt segítséget önnek a biztos hely biztosítási portál, ahol minden információt, segítséget megtalál ahhoz, hogy megtalálja az önnek legkedvezőbb kötelező biztosítást. Használja kalkulátorunkat, amely az összes biztosító kötelező biztosítási ajánlatát ki tudja számolni, össze tudja hasonlítani őket egymással. Közöttük természetesen megtalálható a Genertel kötelező biztosítás kalkulátor is. Amennyiben kiválasztotta az önnek szóló biztosítást kösse meg nálunk online szerződését. Egyszerűen, kényelmesen. Fentieken kívül állunk rendelkezésére tanácsadással, ügyintézéssel. Írjon nekünk és szakembereink hamarosan visszahívják önt.

A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás egy olyan biztosítási forma, mely nem feltételezi a szabadon kötés lehetőségét, ellenben törvény rendelkezik annak használatáról. Minden gépjármű fenntartónak kötelessége megkötni ezt a biztosítást, melynek alapvető célja, hogy harmadik személynek okozott kárt a biztosító fizet ki. Ennél a biztosításnál önrész nincs, teljes egészében a biztosító teljesít. A gépjárművek besorolása különböző kategóriákba a gépjármű lóereje alapján történt egészen 2011-ig, amikortól átállás történt a kilowattórával történő teljesítményszámolásra. A biztosításra jellemző, hogy az érvényessége kötött, és időközönként lehetőség van biztosítóváltásra. A biztosítók minden év október 30-a után kezdhetik a kampányt azokért az ügyfelekért, akiknek fordulóévük lesz a következő év január 01-e. A társaságok díjszabását nagymértékben befolyásolja, hogy az ügyfelek milyen vezetési múlttal, illetve mennyi balesetmentes időszakkal rendelkeznek. A biztosítók balesetmentes vezetés estén jutalmazzák, ellenkező esetben büntetik a díjban az ügyfeleket. Ez az un. bónusz-malusz rendszer.