biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Groupama Garancia casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Groupama Garancia Biztosító Zrt neve nem véletlenül ismerős mindenki számára, hiszen két ismert biztosító társaság egyesülésével jött léte. Egyikük a Groupama Biztosító Zrt volt, a másik pedig az OTP Garancia Biztosító Zrt. Az egyesülés 2009-ben történt, és általa hazánk egyik legmeghatározóbb biztosítója született meg. Az új biztosító kedvező feltételek mellett indulhatott, mert mögötte állt a maga tőkeerejével, és több mint 100 éves tapasztalatával a francia Groupama Csoport, illetve az erős haza ismeretség. A Társaság minden lépését az ügyfélközpontúság határozza meg. Ebben a szellemben fejlesztik termékeiket, illetve építik ügyfélkapcsolataikat. Az ügyfelek elérésében óriási segítségükre van a jól fejlett értékesítési hálózat, mely 150 irodát takar, és az OTP Bank teljes hálózatát is jelenti, melyekben szintén elérhetők a Groupama Garancia Biztosító termékei. Ugyancsak növeli az elérhetőséget, és a gyors és kényelmes ügyintézés színvonalát a fejlet technikai háttér.


A Groupama Garancia casco biztosítás tartalmaz minden olyan szolgáltatást, illetve védelmet, mely ettől a biztosításfajtától elvárható, sőt annál többet is. Több csomagból választhatnak az ügyfelek, melyek különböző szintű szolgáltatásokat tartalmaznak. Mindenki a maga igénye és lehetősége szerint választhat. Kapcsolható még hozzá több kiegészítő biztosítás is, melyek a teljes körű védelemhez fontosak. Nem utolsó sorban olyan ingyenes szolgáltatások is kapcsolódnak a Groupama Garancia casco biztosításhoz, melyek ingyenesek, azaz mindenki igénybe veheti, akinek a Társaságnál casco biztosítása van. Előnyös még többek között azért is, mert személyre igazítható, rugalmas kárügyintézést, és kedvezményeket tartalmaz.  

A biztos hely biztosítási portál az a hely, ahol ön mindent megtudhat a Groupama Garancia casco biztosításról, ugyanakkor lehetősége van összehasonlítani 10 másik biztosító hasonló termékeivel. Önnek gyűjtöttük össze az információkat, hogy mindent egy helyen találjon meg. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és otthonában, nyugodt körülmények között hozhat megfontolt döntést. Ehhez járul hozzá díjszámoló kalkulátorunk, melynek segítségével nem csak a Groupama Garancia casco biztosítás költségeit tudja meghatározni, hanem lehetősége van összevetni, 10 másik biztosító termékeinek díjazásával. Forduljon hozzánk kérdéseivel. Rendelkezésére állunk mindenben. Olyannyira, hogy casco biztosítását is megkötheti nálunk online módon, ki sem kell mozdulnia. Segítségére vagyunk kárügyintézés estén is. Keressen minket bizalommal.

A casco biztosításra mindenkinek szüksége van abban az esetben, ha nagy értékű, illetve új gépjárművel rendelkezik, ugyanis esetleges káresemény bekövetkezésekor a keletkező kár is magas összeget jelenthet. A casco biztosítás egy viszonylag drága termék. Egyik jellemzője a kötelező önrész vállalása, melyet 2 féle módon is vállalhatunk, egyrészt fix összeg, illetve %-os összeg meghatározásával. Arra számítani kell, hogy a biztosító kártérítés estén a nagyobbik összeget fogja választani. Az önrész ugyan akkor alkalmas arra, hogy növelésével csökkentsük a casco díjának összegét. A casco díját befolyásolhatja még a választott szolgáltatás csomag tartalma is. Minél teljesebb körű a szolgáltatás annál drágább a tarifa is. Mindenkinek a maga igénye, és lehetősége szerint kell kiválasztani a megfelelő csomagot. Ideális esetben a casco szinte minden elképzelhető esetben védelmet nyújt a gépjárműre is, meg az abban tartózkodókra is, és az ott tárolt értékekkel, tárgyakkal kapcsolatban is.