biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Groupama Garancia életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Groupama Garancia Biztosító Zrt 100- %-os tulajdonosa a francia érdekeltségű Groupama Csoport. A társaság mai formájában 2009-ban alakult, amikor a Groupama Csoport megvásárolta az OTP Garancia Biztosító Zrt-t, és a két céget egyesítette. Ezzel Magyarország egyik legnagyobb biztosítója jött létre, mely előnyösen használta ki az anyacég tapasztalatait, tőkeerejét, illetve az OTP Bank fiókjai által biztosított értékesítési lehetőséget. Ezen felül az egyszerű elérést teszi lehetővé a saját iroda,- és ügynökhálózat is. Kiemelt fontosságot kapott az vállalat üzletpolitikájában az ügyfelek magas szintű kiszolgálása, amit jelképez többek között a mindig nyitott zöld ajtó szimbólum is. Kínálatukban, szolgáltatásaik között megtalálható a biztosítási piac teljes palettája.

Életbiztosítási árajánlat kérésért kattintson ide!


A Groupama Garancia életbiztosítások megfelelnek a kor kihívásainak. Megtalálható közöttük a befektetéshez kapcsolódó, un unit-linked, a klasszikus, a kockázati és nem utolsó sorban a hitelekhez kapcsolódó életbiztosítások. Az unit-linked életbiztosítások előnyei között meg kell említeni a választható tartamot, az adómentességet, a választható díjfizetési sűrűséget, a biztosítás ideje alatt akárhányszor változtatható befektetési döntéseket, illetve a választott csomagtól függően további speciális a csomagra jellemző előnyöket. A klasszikus életbiztosítások a különböző életszakaszokhoz vannak igazítva.  Jellemzően személyre szabhatók, rugalmasak, értékmegőrzők, és gondoskodók. A kockázati életbiztosítások kedvező feltételek mellett garantálják a védelmet előre nem látható események bekövetkezése,- mint például munkanélküliség, baleset, betegség- esetén. A hitelekhez kapcsolódó életbiztosítások, pedig a hosszú futamidejű hitelek visszafizetésére adnak garanciát, amennyiben a hitel felvevőjével történik valami szerencsétlenség, amely megakadályozza a törlesztő részletek fizetésében. Láthatjuk, hogy a Groupama Garancia életbiztosítások az élet minden területén a segítségünkre vannak.

Többet is megtudhat a Groupama Garancia életbiztosításokról honlapunkon a biztos hely biztosítási portálon, ahol nem csak információkat talál, hanem lehetőséget arra, hogy a kiválasztott életbiztosítási csomag díját is pontosan megállapíthassa. Erre szolgál a díjszámoló kalkulátorunk, melynek további előnye, hogy a kiszámított díjat összehasonlíthatja más biztosítók hasonló termékeinek költségeivel. Ráadásul nálunk meg is kötheti a szerződését. Rendelkezésére állunk tanácsadással is, mert mi az ön érdekeit képviseljük. Használja szakértelmünket. Keressen minket.  

Az életbiztosítások tartalma már nem vezethető le a nevéből, hiszen manapság már nem egyszerűen arról szól, hogy az ember életét biztosítja. Annál sokkal bővebb a szolgáltatások köre. Főleg igaz ez a kiegészítő biztosításokkal együtt. Kiterjednek a betegségekre, balesetekre, egyéb nem várt események megtörténtére, anyagi védelmet adnak, mert érték felhalmozó képességük is van. Megkülönböztetünk unit-linked, kockázati, klasszikus, és hitelfedezeti életbiztosításokat. Az életbiztosítások fontos szerepet töltenek be egy nemzet társadalmi és gazdasági életében, hiszen létükkel nagyban hozzájárulnak azoknak a működéséhez. Igazodnak a kor kihívásaihoz, illetve az emberek aktuális igényeihez.