biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Groupama Garancia társasház biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

A Groupama Garancia Biztosító Zrt 2009-ben jött létre a Groupama Biztosító Zrt és az OTP Garancia Biztosító Zrt egyesülésével. Ezzel hazánk egyik legtőkeerősebb biztosítója jött létre, amit garantál a francia érdekeltségű Groupama Csoport nemzetközi tapasztalat, tőkeereje is. A Társaság mindenek elé helyezi az ügyfélközpontúságot, ami az állandó elérhetőséget jelképező zöld ajtóban is megnyilvánul. A gyors, és színvonalas ügyintézést segíti az egész országot lefedő értékesítési hálózat. Azon kívül még az OTP hálózatában is elérhetőek a biztosító termékei. Termékfejlesztésben az ügyfelek igényei vannak középpontban. Kínálatuk mind a lakosság, mind az üzleti szféra megtalálhatja az igényeinek megfelelő biztosítást.


A Groupama Garancia társasház biztosítás két alapbiztosítás köthető. Az első lehetőség kiterjed az összes lakásra, a közös tulajdonú épületrészekre, illetve a közösen használt helyiségekre, míg a másik variációnál csak a közös tulajdonú épületrészekre, közös helyiségekre vonatkozik. A választás a közösség kezében van. Ingóságok esetén a közös tulajdonban lévő, és az épület rendeltetésszerű használatához szükséges tárgyakért vállal kártérítési felelősséget a biztosító. Az alapbiztosításon felül meglepően bőséges kiegészítő biztosítással állnak az ügyfelek rendelkezésére. A Groupama Garancia társasház biztosítás szolgáltatásai között megtalálhatjuk a gyors hibaelhárításra szakosodott Garancia-24 elnevezésű gyorsszerviz szolgáltatást. Az előnyök között lehet megemlíteni a rugalmasságot, a nagymértékű díjkedvezményeket, az értékkövető kártérítést, és végül, hogy önrész vállalása nélkül is megköthető. A biztosítás időtartama választható, ami azt jelenti, hogy lehet határozott idejű, illetve határozatlan idejű.

Valamelyest mindenki ért a biztosításokhoz, de gyakran ez nem elég ahhoz, hogy olyan szerződést kössünk, amelyik mind az igényeinket tökéletesen lefedik, mind költségileg is a legkedvezőbbek számunkra. Azért hoztuk létre a biztos hely biztosítási portált, hogy segítségére legyünk mindenben, ami biztosítás. Otthonában kényelmesen böngészheti oldalunkat, ismerkedhet a legújabb ajánlatokkal, kedvezményekkel, akciókkal. Amennyiben pedig kérdései lennének, vagy tanácsra lenne szüksége, csak írnia kell, és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk önt, és legjobb tudásunk szerint tájékoztatni fogjuk. Amennyiben pedig igénybe veszi a díjszámoló kalkulátorunkban rejlő lehetőségeket, akkor gyorsan, és pontosan ki is számolhatja, a Groupama Garancia társasház biztosítás díjait, illetve ezen túl menve több más biztosító társasház biztosításának díjaival is összehasonlíthatja azt. Aztán nincs más hátra, mint megkötni a szerződést, amit nálunk szintén azonnal, gyorsan online megtehet. Mindenben állunk az ön rendelkezésére.

Mint minden biztosítás a társasház biztosítás is azt a szerepet tölti be, hogy egyes emberek, vagy közösségek helyett átvállalja a kockázatot, melyet az elemi károk, a tudatos rongálások, lopások, betörése, illetve a használatból eredő károk jelentenek.  Természetesen a biztosítók ajánlatai a fentieknél sokkal több biztosítási eseményre kiterjednek, illetve egyéb szolgáltatásokkal is bővítik repertoárúkat (pl. jogvédelem, 24 órás gyorsszerviz, stb.). Előnyük, hogy lehetőség van arra, hogy mind a közösségi, mind a magántulajdoni ingatlanok, és ingóságok egy biztosításba összevonhatók, így olcsóbbá válik a biztosítás, ugyanakkor egyszerűbb, és gyorsabb a kárügyintézés. Természetesen egy ilyen viszonylag sok szereplős, ezért összetettebb biztosítás megkötése még nagyobb odafigyelést, és szakértelmet kíván.