Groupama Garancia társasház biztosítás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

A Groupama Garancia Biztosító Zrt 2009-ben jött létre a Groupama Biztosító Zrt és az OTP Garancia Biztosító Zrt egyesülésével. Ezzel hazánk egyik legtőkeerősebb biztosítója jött létre, amit garantál a francia érdekeltségű Groupama Csoport nemzetközi tapasztalat, tőkeereje is. A Társaság mindenek elé helyezi az ügyfélközpontúságot, ami az állandó elérhetőséget jelképező zöld ajtóban is megnyilvánul. A gyors, és színvonalas ügyintézést segíti az egész országot lefedő értékesítési hálózat. Azon kívül még az OTP hálózatában is elérhetőek a biztosító termékei. Termékfejlesztésben az ügyfelek igényei vannak középpontban. Kínálatuk mind a lakosság, mind az üzleti szféra megtalálhatja az igényeinek megfelelő biztosítást.


A Groupama Garancia társasház biztosítás két alapbiztosítás köthető. Az első lehetőség kiterjed az összes lakásra, a közös tulajdonú épületrészekre, illetve a közösen használt helyiségekre, míg a másik variációnál csak a közös tulajdonú épületrészekre, közös helyiségekre vonatkozik. A választás a közösség kezében van. Ingóságok esetén a közös tulajdonban lévő, és az épület rendeltetésszerű használatához szükséges tárgyakért vállal kártérítési felelősséget a biztosító. Az alapbiztosításon felül meglepően bőséges kiegészítő biztosítással állnak az ügyfelek rendelkezésére. A Groupama Garancia társasház biztosítás szolgáltatásai között megtalálhatjuk a gyors hibaelhárításra szakosodott Garancia-24 elnevezésű gyorsszerviz szolgáltatást. Az előnyök között lehet megemlíteni a rugalmasságot, a nagymértékű díjkedvezményeket, az értékkövető kártérítést, és végül, hogy önrész vállalása nélkül is megköthető. A biztosítás időtartama választható, ami azt jelenti, hogy lehet határozott idejű, illetve határozatlan idejű.

Valamelyest mindenki ért a biztosításokhoz, de gyakran ez nem elég ahhoz, hogy olyan szerződést kössünk, amelyik mind az igényeinket tökéletesen lefedik, mind költségileg is a legkedvezőbbek számunkra. Azért hoztuk létre a biztos hely biztosítási portált, hogy segítségére legyünk mindenben, ami biztosítás. Otthonában kényelmesen böngészheti oldalunkat, ismerkedhet a legújabb ajánlatokkal, kedvezményekkel, akciókkal. Amennyiben pedig kérdései lennének, vagy tanácsra lenne szüksége, csak írnia kell, és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk önt, és legjobb tudásunk szerint tájékoztatni fogjuk. Amennyiben pedig igénybe veszi a díjszámoló kalkulátorunkban rejlő lehetőségeket, akkor gyorsan, és pontosan ki is számolhatja, a Groupama Garancia társasház biztosítás díjait, illetve ezen túl menve több más biztosító társasház biztosításának díjaival is összehasonlíthatja azt. Aztán nincs más hátra, mint megkötni a szerződést, amit nálunk szintén azonnal, gyorsan online megtehet. Mindenben állunk az ön rendelkezésére.

Mint minden biztosítás a társasház biztosítás is azt a szerepet tölti be, hogy egyes emberek, vagy közösségek helyett átvállalja a kockázatot, melyet az elemi károk, a tudatos rongálások, lopások, betörése, illetve a használatból eredő károk jelentenek.  Természetesen a biztosítók ajánlatai a fentieknél sokkal több biztosítási eseményre kiterjednek, illetve egyéb szolgáltatásokkal is bővítik repertoárúkat (pl. jogvédelem, 24 órás gyorsszerviz, stb.). Előnyük, hogy lehetőség van arra, hogy mind a közösségi, mind a magántulajdoni ingatlanok, és ingóságok egy biztosításba összevonhatók, így olcsóbbá válik a biztosítás, ugyanakkor egyszerűbb, és gyorsabb a kárügyintézés. Természetesen egy ilyen viszonylag sok szereplős, ezért összetettebb biztosítás megkötése még nagyobb odafigyelést, és szakértelmet kíván.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860