biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Groupama Garancia vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
4.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A Groupama Garancia Biztosító Zrt a mai felállásban 2009-ben állt fel, amikor a Groupama Biztosító Rt és az OTP Garancia Biztosító Rt egyesültek egymással, és ezzel létrehozták Magyarország 3. legnagyobb biztosító társaságát. Kiemelt szerepe van üzletpolitikájukban az ügyfelek legmagasabb szintű kiszolgálása, melynek része többek között a bőséges termékkínálat, hogy mindenki megtalálhassa közöttük a számára leginkább megfelelő ajánlatot. Az OTP Bankkal kötött stratégiai együttműködésnek köszönhetően a bank értékesítési csatornái is elősegítik a biztosító termékeinek mind egyszerűbb elérését. Az állandó elérhetőséget jelképezi a zöld nyitott ajtó, mely fontos része a Társaság arculatának. Termékfejlesztésük is összhangban mozog az ügyfelek igényeivel, ami szintén arra a törekvésre mutat, hogy a cél az ügyfelek mind tökéletesebb kiszolgálása.


A Groupama Garancia vagyonbiztosítás kiterjed mind a társadalom, mind az üzleti szektor minden szereplőjére. A kis- és középvállalkozásokra, a magánvállalkozásokra, nagyvállalatokra, önkormányzatokra, egyházakra, és a civil szféra egyéb intézményeire is. Az alapbiztosítás 4 féle esetre kínál védelmet, de természetesen a biztosított események köre tovább növelhető a kiegészítő biztosítások, illetve a felelősségbiztosítások kínálatával. A biztosító több olyan kedvezménnyel célozta meg ügyfeleit, amelyekkel jelentős díjkedvezményt lehet elérni. Fontos tudnivaló, hogy nem csak saját, hanem lízingelt, vagy hitellel finanszírozott vagyontárgyakra is lehet vagyonbiztosítást kötni, illetve azt is, hogy értékkövető, ami azt jelenti, hogy ellensúlyozza az infláció hatásait.

Egy-egy biztosítási termék megismerése gyakran nem egyszerű feladat, pedig fontos, hogy úgy kössünk szerződést egy biztosítóval, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy mit kínál a társaság, mert kártérítéskor könnyen érheti kellemetlen meglepetés is az embert. Azért, hogy ön ne kerülhessen kellemetlen helyzetbe, és olyan biztosítást köthessen, ami teljesen lefedi az ön igényeit, illetve felhasználhassa a lehető legtöbb kedvezményt, létrehoztuk a biztos hely biztosítási portált. Itt megtalálja azokat az információkat, amelyek segítségével fel tudja mérni egy-egy biztosítás tartalmát. Itt olvashat a Groupama Garancia vagyonbiztosításról is bővebben, sőt megismerkedhet más biztosítók hasonló termékeivel, így összehasonlítási lehetősége is van. Vegye igénybe díjszámoló kalkulátorunkat. Kérdéssel bátran forduljon hozzánk, mert mi mindenben a segítségére vagyunk. Nálunk online meg is kötheti szerződését. Mindent egy helyen, kényelmesen, gyorsan. Írjon nekünk, hogy visszahívhassuk önt.

A vállalkozások, civil szervezetek, intézmények jellemzően nagy értékű vagyonnal rendelkeznek, melynek védelme alapszükséglet. Gyakran fordul elő, hogy komolyabb káresemény megtörténtekor biztosítás nélkül lehetetlen a talpra állás, illetve a tevékenység folytatása. A vállalkozásoknál a másik nagy rizikó faktor a tevékenységből adódó kockázatok, melyek gyakran nem előzhetők meg, ezért csak a biztosítás jelent megfelelő védelmet. A vagyonbiztosítások is a kiegészítő és felelősségbiztosításokkal lesznek teljesek. Gyakran találkozhatunk náluk az önrész fogalmával is, illetve a választható kártérítési limittel, melyek komoly mértékben befolyásolhatják a termék díjazását. A vagyonbiztosítások fontos szerepet töltenek be a vállalkozások biztonságos működésében.