biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Hódmezővásárhely biztosítás kötés - Kötelező, casco és lakásbiztosítások

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Természetesen, ha biztosítást szeretne kötni interneten keresztül akkor nálunk megteheti, a 21. században ez már mindenki számára bárhonnan elérhető és ezért is alapozzuk szolgáltatásunkat a gyorsaságra. A nap bármely időszakában rendelkezésére állunk, ha esetleg kérdése támad a biztosításkötéssel kapcsolatban, akkor nyugodtan keresse meg ügyfélszolgálatunkat. A biztosítási kalkulátorunk segítségével könnyedén megkötheti bármely fajta szerződését, csak be kell táplálnia a megfelelő információkat és már mehet is a számolás, ami pofon egyszerűvé teszi ezt a mozzanatot.


Hódmezővásárhelyről bármely fajta biztosításunk nyélbe üthető, hiszen otthonából, akár a konyhából vagy a karosszékből egy laptoppal az ölében intézheti kényelmesen ügyeit. Például casco vagy kötelező, esetleg lakásbiztosítását is megkötheti ezen a módon.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!

 

A lakásbiztosítást meglévő ingatlanokra tudjuk megkötni. Akkor érdemes ezt a csomagot megvenni, ha féltjük otthonunkat és vagyontárgyainkat az esetleges károsodástól és fedezetet szeretnénk biztosítani ez ellen a történések ellen, betöréses lopás ellen is ez a legmegfelelőbb védekezés.

Az autóval rendelkező ügyfelek két konstrukció közül választhatnak ez a casco és a kötelező biztosítás. A casco rendszerint szabadon választható, és rendkívül rugalmas biztosítás, ami véd az önmagunknak okozott kár ellen vagy, ha esetleg a természet szól közbe és okoz valamilyen fajta káreseményt.

A másik konstrukció a kötelező biztosítás. A kötelező biztosítást mindenképpen meg kell kötni. Az ügyfélnek viszont beleszólása van abban, hogy hol szeretné erre a módozatra szerződni és a biztosító társaság köteles ezt megtenni. A kötelező biztosítás, amit akár Hódmezővásárhelyen is megköthetünk egyszerű, mert a forgalomba kimenni csak ezzel lehet, azért mert így nyerhető abszolút biztonság arra a helyzetre, amikor netán mi okozunk kárt másoknak, tehát például nekimegyünk és ütközünk egy másik járművel, vagy ehhez hasonló dolog történik velünk.