biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

K&H vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A K&H Biztosító Zrt egyike azoknak a biztosítóknak, amelyek banki tulajdonosi háttérrel is rendelkeznek, ahol szerencsésen találkozik a bank és a biztosító. Ennek köszönhetően egy helyen több szolgáltatással lehet megcélozni az ügyfeleket. Ugyanakkor előnye ennek a felállásnak, hogy a K&H Biztosító használhatja a bank értékesítési csatornáit, illetve lehetőség van akár minden ügyfélnek személyi tanácsadót biztosítani. Szintén előnye a közös munkának, hogy így olcsóbbak lehetnek a termékek is, hiszen nem kell külön értékesítési hálózatot kiépíteni és fenntartani. A Társaság mind a lakossági, mind a vállalti piacit igyekszik lefedni, és minden érdeklődőnek személyre szabható, az igényeket kielégítő termékeket, és szolgáltatásokat nyújtani. Az ügyfélközpontúság sikerét bizonyítják a különböző díjak, melyeket a biztosító nyert el.


A K&H vagyonbiztosítás kedvező feltételekkel, és mindenre kiterjedő védelemmel köthető meg. Minden vállalkozás megtalálhatja a számára legkedvezőbb ajánlatot. A biztosítás számtalan vagyontárgyra, és kockázatra köthető, melyek közül mindenki kiválaszthatja azokat, amelyek személyre szabott módon biztosítják a teljes körű védelmét a vállalkozás vagyonának, illetve a működési kockázatokkal szemben is megnyugtató megoldást kínálnak. Természetesen a teljes körű védelem biztosításához, a K&H vagyonbiztosításnál is igénybe kell venni az alapbiztosítás mellett a megfelelő kiegészítő biztosításokat, illetve felelősségbiztosításokat. Itt is találkozhatunk különféle kedvezményekkel, melyek csökkentik a tarifák mértékét. Választható, hogy milyen értéken történjen a kártérítés. A biztosítás vállalkozási hitel felvételéhez is szolgálhat biztosítási fedezetül. Ismerje meg részletesen a K&H vagyonbiztosítás tartalmát.

Legkönnyebben oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon ismerheti meg tüzetesebben a K&H vagyonbiztosítást, ahol igyekeztünk összegyűjteni önnek minden fontos információt, hogy megnyugtató módon köthesse meg azt a szerződést, amely teljes mértékben garantálja vállalkozása biztonságát. Természetesen, amennyiben kérdései lennének, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot. Küldjön egy e-mailt, és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk önt, hogy minden kérdésére választ adhassunk, illetve tanácsokkal szolgálhassunk. Honlapunkon lehetősége van arra is, hogy több biztosító ajánlatával is megismerkedjen. Kalkulátorunk segítségével számolja ki a K&H vagyonbiztosítás tarifáit, majd hasonlítsa azt össze a többiek díjazásával. Így teljes képet kap a piac kínálatáról. Mindezt kényelmesen, otthonában megteheti. Nálunk meg is kötheti szerződését. Mindenben az ön rendelkezésére állunk.

A biztosítások alappillérei a gazdaságnak, hiszen kockázat átvállalási hajlandóságuk nélkül számtalan területen megbénulna az élet, mert a vállaltok, intézmények, de még a magánszemélyek többsége sem tudná kiheverni egy komolyabb káresemény következményeit. Ez igaz a vagyonbiztosításokra is, mert a vállalkozói szektor, illetve a civil intézményi szféra, döntő része tönkre menne, amennyiben nagy értékű vagyonát, vagyontárgyait olyan kár érné, hogy azoknak teljes helyreállításra, újjáépítésre, vagy beszerzésére lenne szükség. A biztosítók olyan ajánlatokkal célozzák meg a szereplőket, hogy azok kiterjedjenek lehetőleg minden kockázatra, és mindezt elérhető díjazásért. A vagyonbiztosítások garantálják a vállalatok biztonságos működéséhez a hátteret, már csak azzal is, hogy az adott vállalat tőkéjének tekintélyes részét felszabadítja a működési, és fejlesztési kiadásokra, mert nem kell azt egy tartalék alapba helyezni, hogy káresemény bekövetkezésekor abból finanszírozzák a károkat, veszteségeket.