biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

KÖBE Biztosító Egyesület fax szám, telefonszám, cím, e-mail cím

Kérjük értékeljen minket...
3.25 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

kobe elerhetosegA KÖBE Közlekedési Biztosító Egyesület számára az ügyfelek maximális kiszolgálása mellett nagyon fontos kérdés, hogy a működési folyamatokban soha ne legyen fennakadás, hogy az általuk nyújtott szolgáltatások minden tekintetben ügyfélbarát módozatok legyenek tartalmukat és a díjakat illetően. A KÖBE palettáján megtalálható a gépjármű biztosítások összes válfaja, legyen az ügyfél magánszemély, vagy cég, egészen biztos megtalálja náluk a szükséges konstrukciót. Amikor ügyet kell intéznie a KÖBE Biztosítónál, biztosan szüksége lesz az elérhetőségi adatokra, ehhez azonban semmi mást nem kell tenni, mint a Biztoshely Biztosítás Portál oldaláról lelesni akár a postacímet, akár az e-mail, vagy telefonos elérhetőséget.

KÖBE Közlekedési Biztosító Egyesület

Telefonszám: 36-1-433 1180, Zöld szám: 06-80-18 00 18

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postázási cím: 1108 Budapest Venyige u. 3.

Ne menjen tovább! Itt ezen az oldalon az összes szükséges információt rögtön megtalálja amennyiben úgy döntött, hogy váltani készül, vagy éppenséggel most szeretne új biztosításra szerződni. Itt ezen a honlapon nem csak a biztosítási kalkulátorok nyújtanak nagy könnyebbséget a legjobb csomag megtalálásához, de az általunk nyújtott szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy egyetlen kattintással szemünk elé tárul akár több mint tíz biztosító naprakész aktuális tarifája, sőt még szerződéses feltételeik is. Így Önnek nincs más tennivalója, mint az összegzésből kiválasztani azt a csomagot, mely a legkedvezőbbnek tűnik. Mi pedig az internet nyújtotta lehetőségek kihasználásával minden mozzanatban segítjük a szerződéskötés folyamán.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!