biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Köbe kötelező biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A KÖBE azaz Közlekedési Biztosító Egyesület új nevén Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület egy különleges biztosító, mert tulajdonosi szerkezete teljesen eltér a hagyományos felépítéstől. Egyrészt azért, mert a tulajdonosok száma nagyon sok, másrészt, mert egyesületként, mint nonprofit szervezet működik. A tulajdonosok közt találjuk a közúti fuvarozók, személyfuvarozókat, és magánszemélyeket. A képződött nyereséget teljes egészében visszaforgatják a Társaságba, ezzel biztosítva a likvid működést. Eredményes működésüket több díj, illetve a dinamikus fejlődés is bizonyítja. Termék palettájuk folyamatosan bővül. Fontos információ, hogy a Társaságba vetett bizalmat tovább növeli az a tény, hogy Európa legnagyobb viszontbiztosítóival állnak kapcsolatban. Erőteljes fejlődésükhöz nem csak a nagyon igényes termékkínálat, hanem az ügyfélközpontú szemlélet is hozzájárult. Kiemelten kezelik az adminisztráció fejlesztését, hogy könnyen, gyorsan lehessen lebonyolítani az ügyintézés különböző fázisait.


A KÖBE kötelező biztosítás tükrözi a biztosító üzleti filozófiáját. Ügyfélbarát, az igényeket messzemenően kiszolgálja, kedvező díjszabású, kiterjed minden a közúton előforduló eseményre. Hasznos szolgáltatás a kátyú és gumiabroncs biztosítás, aminek hasznát látja mindenki, aki a magyar utakon közlekedik. Számos kedvezmény és akció várja az érdeklődőket, mint például közszolgálati dolgozók kedvezménye, polgárőr kedvezmény, hybridautó kedvezmény, e-mail kedvezmény, partner kedvezmény, stb. A biztosítás egyszerűen, gyorsan megköthető. A biztosító a díjban jutalmazza a balesetmentes vezetést, a tudatos közlekedést. 
   
Nagyon fontos dolog, hogy az ember mielőtt megköt egy biztosítást, a lehető legtöbb információt szerezze be azzal kapcsolatban. Szinte minden biztosító ajánlatai között megtalálhatjuk ezt a fajta terméket, ami azt jelenti, hogy óriási a kínálat, ami miatt nem könnyű eligazodni közöttük. Ebben segít önnek a biztos hely biztosítási portál, ahol maximális segítséget kap, akár olvasható adatok formájában, akár személyes kapcsolatfelvétel igénybe vételével. Mielőtt dönt hasonlítsa össze a különböző biztosítók ajánlatait, díjait. Ebben segít önnek szolgáltatásunk a díjszámoló kalkulátor, amellyel nem csak a KÖBE kötelező biztosítás, hanem az összes többi biztosító kötelező biztosításának tarifáit kiszámolhatja. Az kiszámolt díjak pontosságáért garanciát vállalunk. Amikor pedig elhatározta magát egy bizonyos termék igénybevétele mellett nálunk azonnal online meg is kötheti szerződését. Kössön biztosítást egyszerűen, kényelmesen, otthonából nálunk.

A kötelező biztosítás kormányrendelet útján előírt biztosítás, amely nagyon hasznos, mert így a vétlen gépjármű fenntartók baleset esetén biztosan megkapják a kártérítést, mert annak kifizetése nem függ a balesetet okozó személy anyagi helyzetétől. Önrész nincs ebben a szolgáltatásban, a teljes kockázat viselője a biztosító. A gépjárművek kategorizálva vannak, mely 2011 óta azok teljesítménye alapján kilowattórában történik. Fontos része ennek a biztosításnak a bónusz-malusz rendszer, amellyel a tudatos vezetést kívánják javítani, illetve csökkenteni a balesetek számát, ugyanis ezzel jutalmazzák, illetve büntetik a díjazáson keresztül a gépjármű fenntartókat.