biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Köbe biztosítás felmondása, váltása, kötelező casco lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
3.59 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.

A KÖBE kötelező biztosítás váltása, felmondása minden évben egyszer lehetséges. Az, hogy ezt mikor lehet egy adott éven belül megtenni, mindig az eredeti szerződéskötés időpontjától függ.


Mivel a január elsejei egységes évforduló már eltörlésre került, így azok az üzembentartók, akik 2010. január 1.után vásárolták gépjárművüket, már nem december 31.-én köthetnek át másik társasághoz, az ő kockázatviselési évfordulójuk megegyezik a szerződéskötésük dátumával. A KÖBE előírásai szerint a kötelező biztosítás felmondása 30 nappal legalább az évforduló előtt kell írásban megtörténjen, ez időn belül a felmondást a társaság kézhez kell kapja. A felmondáshoz szükséges nyilatkozat formanyomtatvány a Biztos hely biztosítási portál oldaláról könnyen letölthető, nincs is más teendő, mint a rublikákba beírni a szükséges adatokat. Ezek a szerződött ügyfél személyes adatai, a felmondani kívánt kötvény és szerződés száma, valamint nyilvánvalóan szükséges feltüntetni az adott gépjármű rendszámát.

A KÖBE casco biztosítás felmondását és váltását szintén a fentiek szerint kell elintézni. Aki biztos szeretne lenni abban, hogy a legjobb feltételekkel vált casco biztosítót, keresse fel a Biztos hely biztosítási portált, ahol részünkre percek alatt megbízást adhat és mi minden adminisztrációt elvégzünk Ön helyett. Plusz még ebben az esetben a felmondással kapcsolatos ügyintézésért nem számítunk fel egy fillért sem. Ez a váltási mód azért is igen előnyös lehet, mert így nem fordulhat elő, hogy napokra biztosítás nélkül marad az autó, ráadásul az oldalunkon működő kalkulátor segítségével gyorsan és egyszerűen választhat megfelelő módozatot.

Abban az esetben, ha KÖBE lakásbiztosítás felmondása, illetve váltása a terve, szintén a mi közreműködésünkkel járhat a legjobban, hiszen az ügyintézés minden pontjára nézve levesszük válláról a terhet. A lakásbiztosítás felmondása ugyan olyan módon zajlik, mint a kötelező vagy casco esetében, itt is a legelső lépés az érvényben lévő szerződés legalább 30 nappal előbb történő felmondása, mint ahogy az évforduló bekövetkezik. A felmondó levélben a személyes adatok és a szerződésre vonatkozó pontok kitöltése mellett figyelni kell arra, hogy amennyiben a biztosított lakás, vagy más ingatlan címe nem azonos az ügyfél lakcímével, mindkettőt fel kell tüntetni.

A KÖBE biztosító felé a biztosítások felmondása kizárólag írásban lehetséges, ez megtehető kétféle képen is. Aki postai úton  kívánja levelét eljuttatni a biztosítóhoz, az alábbi címzéssel kell ellátni: 1108  Budapest, Venyige u. 3., aki pedig telefaxon kívánja nyilatkozatát leadni, az a 06 (1) 433-1181-es számon küldheti el a társaságnak.