biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás PostaŐr - Szerződjön online!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

poasta autoorA kötelező biztosítás lényege, hogy a felelősség biztosítási törvény alapján, ha másoknak kárt okozunk a közlekedés ideje alatt gépjárművel akkor azt a mi biztosító társaságunk fizeti meg. Ez nem egy önállóan választható biztosítás, hanem mint ahogyan a nevében is benne foglaltatik, kötelezően meg kell kötnünk. Mivel ezt törvény kötelezi ezért, ha meg szegjük akkor súlyos bírsággal számolhatunk. Tehát fent kell tartanunk ezt a biztosítást és fizetni ennek a különböző díjait, ha gépjárművünket vezetni szeretnénk.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Alapból nem térítik meg a kocsinkban keletkezett kárt arra ott vannak más biztosítások, kiegészítő biztosítás vagy Posta Casco biztosítás. Az árak lényegesek, de nem csak ez az ami nyom a latba kötelező biztosítás váltáskor. Nagyon sokan váltottak kötelezőt az elmúlt évek során elsősorban azért, mert pénztárcájuknak kedvezőbb feltételekkel juthattak hozzá a szerződéshez. A másik nagyon fontos dolog az a biztosítóban való megbízhatósági ráta, azaz, hogy mennyire képes velünk együtt működni. De az is nagyon sokat számít, hogy a cégnek milyen múltja van, milyen anyagi tartalékai és, hogy a már meglévő ügyfelektől milyen visszaigazolásokat kapnak az emberek. Nagyon sokan a kötelező váltásakor a bónuszokra is oda figyelnek azaz az elérhető kedvezményekre.

Amióta létezik a Posta biztosító nagyon sok új ügyfelet szereztek. Legalább félmillió embert köszönthet a vevőkörében. Ez köszönhető annak, hogy német és magyar kooperáció jöhetett létre ennek tekintetében pedig egy rendkívül szilárd lábakon álló céget tudtak összehozni. Az ország minden postáján el lehet őket érni és ez az egyik legnagyszerűbb tulajdonság és a legnagyobb húzó erő. Nagyon sok kedvezményt kínálnak az embereknek. A meglévő csomagokhoz rengeteg kiegészítő módozatot tudnak választani az ügyfelek.

A kötelező biztosítás PostaŐr módozatnak számos kiemelkedő előnye van, a szerződéskötés rendkívül egyszerűen zajlik, ezen kívül a kár bejelentését – bárhol történik az esemény – az ország bármely pontjáról meg lehet tenni. Az alapbiztosítás mellé számtalan kiegészítő hozzárendelhető, így például a Gépjármű Assistance szolgáltatás, mely éjjel nappal igénybe vehető, sőt egy évben egy alkalommal, ha erre igény van, műszaki segítségnyújtást is biztosít országon belül, amikor a jármű a forgalomban elakad és működésképtelen lesz, vagy ha közlekedési baleset miatt válik ez szükségessé. Persze azoknak az autósoknak is jó szolgálatot tesz, akik külföldi útjuk során kerülnek bajba, mert az Assistance szolgáltatás biztosítja számikra is a magyar nyelven történő segélyszolgáltatást, úgy, mint egy autómentés megszervezése.

Okozói kiegészítő biztosítás is köthető az alapszolgáltatáshoz, melynek lényege, hogy egyazon káreseménykor fellépő saját gépjárműben keletkezett károk megtérítésben tesz jó szolgálatot. Az okozói kiegészítő akkora mértékben téríti meg a károkozó saját gépkocsijában keletkezett kárt, amekkora összeg a szerződésben meghatározásra kerül maximális kártérítési összegként. ez a kiegészítő biztosítás a PostaŐr mellé úgy köthető meg, hogy nincs szükség szemlére, nem függ a járű korától, megtett futásteljesítményétől sem.

Igen előnyös kiegészítő még a Bennülők balesetbiztosítása, mely szintén a PostaŐr alap mellé kiegészítőként választható. Nem is kell nyilvánvalóan részletezni azt a tényt, hogy amikor mások ülnek mellettünk a gépjárműben, az induláspillanatától értük is felelősséggel tartozunk. Ez a kiegészítő biztosítás egy sajnálatos baleset során a személyi sérülésekre nyújt fedezetet, e mellett kártérítést garantál halálesetkor és olyan baleseti rokkantság felmerülésekor, amikor az eléri, vagy meghaladja az 51 százalékot. A kártérítés mértéke ilyen esetben arányos a rokkantság arányával, illetve maximálisan 500 ezer forint.

A PostaŐrrel az ország minden pontján kedvezményesen juthatnak hozzá a szervizhez és a különféle javítási munkálatokhoz. Káreseménytől teljesen és abszolút függetlenül kedvezményt kap gépjárművével kapcsolatos munkálatoknál. Kérjük, hogy ha bármilyen problémával találja magát szemben vagy esetleg nem világos valami, akkor nyugodtan keressen fel minket információs irodánkban vagy telefonon. Minden fontos tényezőt ismertettünk, gondolja át, nem igen talál jobb kötelező biztosítást a PostaŐr konstrukciónál, biztosítsa autóját itt!