biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás ajánlatok, melyekből itt választhat!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A kötelező biztosítás ajánlatok széles kínálatával számtalan helyen megismerkedhet az ember. A kötelező balesetbiztosítás megléte alapkövetelmény ahhoz, hogy az autó részt vehessen a közúti forgalomban. Olyannyira, hogy tulajdonosváltás esetén már maga az átírás sem történik meg csak abban az esetben, ha az új tulajdonos rendelkezik élő kötelező biztosítással. Abban az esetben pedig, ha már kötelező valami, akkor legalább az nem mellékes, hogy mennyibe is kerül annak megfizetése az autótulajdonosoknak. Manapság az internet világában már ez is sokkal gyorsabban, és egyszerűbben történik. Hol is ismerkedhetünk meg a kötelező biztosítás ajánlatok minél szélesebb kínálatával? Megmondjuk.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!
12 biztosító díjából választhat ide kattintva!


Alaphelyzetben maguknál a biztosító társaságoknál szerezhetjük be az adott biztosító aktuális ajánlatait, esetleges akcióit, kedvezményeit. Ezt megtehetjük személyesen írásban, interneten, telefonon is. Ennek a módszernek komoly hátránya ugyanakkor, hogy egyesével kell megkeresni mind a 14 olyan biztosítót, amelyeknek a termékei között megtalálható a kötelező biztosítás is. Ez nagyon sok időt vesz igénybe, és nem egyszerű a különböző termékek összehasonlítása sem. Főként, ha figyelembe vesszük, hogy nem csak a díjakra kell koncentrálni, hanem a szolgáltatás minőségéra, mennyiségére is, hiszen lehet viszonylag nagy díjbeli különbség két biztosító ajánlata között, de lehet érdemes mégis a drágábbat választani, mert, a szolgáltatásai minősége, az ügyintézés gyorsasága jobb, az adminisztráció egyszerűbb, stb. Nem mindig az olcsóval járunk jobban.

Hol érdemes, akkor a kötelező biztosítás ajánlatokkal megismerkedni? A biztosítási alkuszok segítségével. Az alkuszok honlapjain található kötelező biztosítás kalkulátorok segítségével egyszerűen, és nagyon gyorsan megtalálható az ön számára legkedvezőbb ajánlat. Nem kell keresgélnie, összehasonlításokat végezni, ugyanis a megadott paraméterek alapján a kalkulátor azokat az ajánlatokat mutatja meg, amelyek önnek a legkedvezőbbek. Figyelembe veszi azokat a kedvezményeket is, amelyekkel ön élhet, illetve az aktuális akciókat is. Minden egy helyen. Fontos azonban, hogy a kért adatokat pontosan rögzítse a kalkulátorban. Ráadásul lehetőség van arra is, hogy a kiválasztott ajánlatot online, azonnal meg is kösse. Időt és pénzt takaríthat meg. Az otthonában, kényelmesen elintézhet mindent, ami a kötelező biztosítással kapcsolatos.