biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező váltást intézi az alkusz?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Válthatok-e kötelező biztosítást interneten? Mit intéznek helyettem, mennyibe kerül ha alkusznak adok megbízást? Intézik-e a meglévő szerződés felmondását, az új kötelező megkötését? Tehát a kötelező váltást intézi e az alkusz?

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Egy jó alkusz a meglévő szerződés felmondásától az új kötelező megkötéséig mindent elintéz, az ügyfélnek csak a csekket kell lesnie, hogy majd fizethessen. Az alkuszok működését a PSZÁF szigorúan szabályozza, működésük egyik legsarkalatosabb pontja, hogy a közvetítői munkájukat minden körülmények között az ügyfelek érdekeinek maximális szem előtt tartásával kell végezniük. Hatalmas előnyt jelent amikor alkuszi megbízással kötünk kötelező biztosítást, mivel a közvetítők oldalán minden vezető biztosító ajánlata, tarifája és szerződéses feltétele egymás mellett megjelenik. Így előnyt jelent az online kötéskor, hogy otthonról kényelmesen tanulmányozhatjuk az ajánlatokat és kiválaszthatjuk a számunkra legkedvezőbbet.

Amikor alkuszi megbízást adunk, nincs más dolgunk, mint megadni a szükséges adatainkat, a többit a cég elintézi helyettünk, többnyire ügyintézési díj felszámítása nélkül. Hogy a kötelező váltást intézi-e az alkusz, az csak attól függ, aláírjuk-e időben a megbízást és megadjuk-e maradéktalanul az ügyintézéshez szükséges adatokat. Akár a biztoshely.hu-t, akár bármely alkuszt választjuk, megnyugtató tény, hogy a biztosítókkal köztudottan napi kapcsolatban vannak, oldalukon a legfrissebb hírek és adatok találhatók. Naprakészen követik a vonatkozó szabályok, törvények változását, minden új piaci kínálat megjelenik honlapjaikon.

A kötelező váltás legegyszerűbb módja, ha legalább 35 nappal az évforduló előtt a kalkulátor segítségével az oldalunkon keresztül kiválasztja új biztosítóját, megköti új szerződését és egyúttal megbíz minket a kötelező biztosítás váltás teljes ügymenetének intézésével.