biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Lakásbiztosítást hol kössek?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A kérdés, hogy lakásbiztosítást hol kössek, teljesen jogos, mert nem is annyira egyértelmű, mint ahogy azt sokan gondolják. A magától értetődő válasz az lenne, hogy természetesen a biztosítóknál. Azonban ez nem biztos, hogy így van, sőt nyugodtan állíthatjuk, hogy van annál jobb lehetőség is. Fontos, hogy nagy körültekintéssel intézzük a biztosításokkal kapcsolatos ügyeinket is, mert nem ritkán több tízezer forint megtakarítást is elérhetünk egy kis odafigyeléssel.

Számolja ki lakásbiztosítását itt!

A biztosítások ma már részei az életünknek, egyrészt azért, mert egyes biztosítások megkötése kötelező, másrészt a józanész azt diktálja, hogy bizonyos biztosításokat kössünk meg, mert érdekeink is ezt kívánják. Jellemzően a biztosítások többsége viszonylag alacsony díjazás mellett is megköthető, vagyis nem jelenteken túlzott kiadásnövekedést a háztartásban, ezzel szemben mégis komoly segítséget jelenthetnek egyes káresemények bekövetkezése esetén. Térjünk vissza a kérdésünkre, hogy lakásbiztosítást hol kössek?

Fentebb már jeleztük, hogy nem biztos, hogy az a jó megoldás, hogy bemegyünk egy biztosítóhoz, és ott meg is kötjük az ő saját ajánlatai közül a számunkra legkedvezőbbet. Tudni kell ugyanis, hogy a biztosítóknak az, az érdekük, hogy a saját termékeiket ajánlják, és a konkurenciáét még csak véletlenül sem, vagy ha igen, akkor negatív felhanggal említik azokat. Akkor hová érdemes fordulni? A biztosítási alkuszokhoz. Egyrészt azért, mert ők függetlenek a biztosítóktól, és ezért az ügyfél érdekeit képviselik a biztosítókkal szemben, másrészt portáljukon jellemzően megtalálható a lakásbiztosítás kalkulátor, amely óriási segítséget tud nyújtania a megfelelő lakásbiztosítás kiválasztásában.

A lakásbiztosítás kalkulátorok lehetővé teszik, hogy az otthonában, kényelmesen gyorsan, és egyszerűen kiválaszthassa, illetve akár online meg is köthesse a lakásbiztosítását. A lakásbiztosítási kalkulátorok ugyanis tartalmazzák az összes biztosító ajánlatát, ráadásul a naprakész akciókkal, és kedvezményekkel együtt, így biztosan igénybe tudja azokat venni. Fontos, hogy a kalkulátort figyelmesen, és pontosan töltse ki. A kalkulátor egyszerűen lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa az biztosítók ajánlatait, és nem kell egyebet tennie, mint ráklikkelni arra az ajánlatra, amelyiket kiválasztott. A teljes folyamatot megismerheti az alkuszok portáljain, illetve telefonon, vagy írásban. Kösse lakásbiztosítását biztosítási alkusz segítségével.