biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Mátészalka biztosításkötés - Kötelező, casco, lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Mátészalkaiaknak már nem kell tovább várniuk egy olyan szolgáltatás létrejöttére, mely könnyen elérhető és nem kell érte elhagyniuk otthonukat. Innen, a lehető legegyszerűbben érheti el az online biztosításkötést, amit weblapunkon megtalálhat. Célunk biztos, gyors, elérhető körülményeket teremteni bármelyik módozat megkötésére vágyóknak anélkül, hogy a kisujjukat meg kéne mozdítaniuk. Így mindenki, hozzáférhet egyenlő esélyekkel indulva. Legyen este vagy reggel hétköznap vagy esetleg hétvége, mi azonnal foglalkozni kezdünk ügyével.


A gépjárművünk az a szállító eszköz melyre hatalmas szükségünk van és ha bármi baja esne, nem tudnánk eljutni időben munkahelyünkre vagy esetleg más elfoglaltsággal kapcsolatos időpontra. Ezért ajánljuk figyelmébe a kötelező biztosítást, melyet muszáj megkötnie, amennyiben ki szeretne menni a közúti forgalomba, e nélkül meg se forduljon a fejében, hiszen ez a biztosítás fedezi az esetleges balesetek árát, melyet mi okozunk másoknak.

Casco: A casco biztosítási csomag egy kicsit eltér a kötelezőtől, ez a saját magunk által okozott károkat és egyéb, mint például természeti csapás vagy ismeretlen személy által okozott károkat térít meg. A kötelezővel együtt már eléggé be van biztosítva kocsink, így kényelmesen elindulhatunk a közlekedés forgatagába, úgy hogy, tudjuk, minden rendben van élhetünk akár hol, egy mátészalkai biztosításkötés is ilyen egyszerű.

Lakásbiztosítás: Gondolt már arra, hogy jobban ügyelnie kéne lakásának biztonságára, tapasztal t már olyat, hogy egyik ismerőse vagy szomszédja pórul járt és nem volt megfelelő biztosítás kötve házára? Ha igen akkor tudja, hogy ez a lépés létfontosságú, ha már megteremtettünk egy bizonyos szintű egzisztenciát, így bátran éljen a lehetőséggel és keresse fel weblapunkat Mátészalkáról, kösse meg otthonából pár perc alatt lakásbiztosítási szerződését csomagját minél hamarabb, amiben mi készséggel segítségére leszünk.