biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

MKB Mentsvár Társasház biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az MKB Mentsvár Társasház biztosítás azoknak a lakásszövetkezetek, vagy társasházak számára remek szolgáltatás, ahol a tagok teljes biztonságra szeretnének törekedni saját ingatlanuk mellett a közös vagyonok, tulajdonok tekintetében is. Ez a módozat egy jól átlátható csomagbiztosítás, mellyel mind az ingatlan, mind a benne őrzött és ezen felül a közös vagyontárgyak is fedezet alá vonhatók, tetszés szerinti összeállításban. Az MKB Mentsvár Társasház biztosítás megkötése esetén meglehet választani a fizetés módját, és a gyakoriságot is.

Kérjen árajánlatot társasház biztosításra itt!

Az MKB Mentsvár Társasház biztosítás előnyei közé sorolható mindenképpen, hogy a lakók egyenként mind biztosítottak lehetnek, ezen felül önmagukban biztosítás alá vonhatók a közös helyiségek,és ami a legfontosabb,hogy a közös tulajdonú helyiségek az egyes lakásbiztosításoktól teljesen függetleníthetők. A Társasház biztosítás mellé sokféle kiegészítő rendelhető, így fedezet alá vonhatók a lakásokhoz tartozó vagyontárgyak, mint különféle értékcikkek, háztartási berendezések.

A társasház biztosítás az alapbiztosításból és a tetszés szerint választott kiegészítőkből tevődik össze, mely kiegészítők között található különleges üvegezések biztosítása, személyautókban keletkező károk elleni biztosítás, kiegészítő üvegbiztosítás, vandalizmus és rongálás, valamint lift és tetőbeázás biztosítás. Az alap vagyonbiztosításhoz felelősségbiztosítás és csoportos balesetbiztosítás is köthető, mint különfedezet.

A biztosítható vagyontárgyak köre igen terjedelmes, elsőként említendő az épületek biztosíthatósága, ahol a társasház biztosítás megkötése automatikusan fedezetet nyújt a közös tulajdonban lévő épületrészekre, azok tartozékaira, építményekre, az épületek berendezéseire,sőt a fedezet vonatkozik azon területekre is, melyet vállalkozás céljára használnak. A kockázatviselés kiterjed szintén automatikus módon a közösségi ingóságokban keletkező olyan dologi káresetekre, melyek a szerződésben feltüntetett biztosítási események okoznak. Ilyen eseményeknek számít vezetékes vízkár, tűzkár, idegen tárgy rádőlése, elemi károk, beázás, A fedezet vonatkozik a keletkező károk elhárítási és helyreállítási költségeire is, mint például bontási munkák, szakértők díja,vagy épp oltási munkák.