biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

MKB biztosítás felmondása, váltása, kötelező, casco, lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

MKB kötelező biztosítás felmondása, váltása esetén érdemes ellátogatni a Biztoshely biztosítási portálra, mert oldalunkon azonnal összehasonlíthatja a vezető biztosító díját, majd ha sikerült választani és megbízást ad részünkre, gyorsan, pontosan és a szabályoknak megfelelően elintézzük a teljes bonyolítást a felmondástól egészen a szerződés kötésig.

Fontos szem előtt tartani, hogy az MKB biztosítás felmondását határidőben el kell indítani, még pedig legalább 30 nappal a szerződés évfordulója előtt. Ezen időpontig a felmondó nyilatkozatot a biztosító át kell vegye. A felmondó levelet minden esetben írásban kell elkészíteni, saját kezű aláírással és dátummal ellátva.

Az MKB kötelező és casco biztosítás felmondása, váltása előtt honlapunkon keresse meg az adott biztosítási kalkulátort, ezzel könnyedén és gyorsan megy a választás. A casco biztosítás felmondása nem sokban tér el a kötelezőnél leírtaktól, ebben a helyzetben is érvényes az ajánlatunk, mi szerint ha bennünket bíz meg a váltással, a felmondás ügyintézésének nincs külön díja. Az viszont igen fontos, hogy a felmondás előtt le kell ellenőrizni a kötvényen szereplő dátumot, mely meghatározza a váltás lehetséges időpontját.

Az MKB biztosító a lakásbiztosításra is igen sok fajta megoldást kínál, lehetséges például váltás nélkül a társaságon belül új,másfajta konstrukciót választani, de ha Ön mégis a váltás mellett dönt, akkor figyelemmel kell lenni a felmondó nyilatkozat időben történő eljuttatására. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell a szerződéses ügyfél nevét, címét, személyes adatait, a felmondani kívánt szerződés számát. Ha a biztosított ingatlan címe más, mint az ügyfél címe,akkor a felmondásban mindkettőt fel kell tüntetni. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy felmondás esetén az évfordulóig előre kiszámított biztosítási díjat meg kell fizetni a határidőn belül.

Az MKB kötelező, casco és lakásbiztosítás felmondását el lehet intézni  a 06 1 886 6909 számra leadott telefaxon, vagy megküldhető levélben az MKB Biztosító Zrt. 1132 Budapest, Váci út 30. címre. E mellett van még egy igen kedvező lehetőség, mert ha a Biztos hely biztosítási portálon keresztül megbízást ad felénk meglévő szerződésének felmondására és a váltás ügyintézésére, akkor a felmondás egész bonyolítását elvégezzük Ön helyett, anélkül, hogy ezért külön díjat kellene fizetni.