biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

MKB Védőháló családi életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
4.50 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Az MKB Védőháló Családi Életbiztosítás egy kockázati életbiztosítás, mely a mai kívánalmaknak abszolút eleget téve megköthető egy személyre, de akár az egész családra is. Ezen kívül a konstrukciót bármelyik hitelintézet is elfogadja fedezetként, sőt amennyiben nem hitelfelvételhez kapcsolódik,megtakarítás jelleggel kötött életbiztosítás, esetleg temetkezési szolgáltatás kiegészítő védelmeként is működhet. Kifejezetten jó módozat az MKB Lakásbiztosítás kiegészítőjeként, mint életbiztosítási fedezet.

Online árajánlat kérés itt!

Amikor a magánszemélyt, vagy a munkáltató dolgozóját és családja valamelyik tagját hirtelen tragédia sújtja, az MKB Védőháló Családi Életbiztosítás szerződése keretében a biztosítás teljes ideje alatt a jogosult számára a szerződésben megszabott aktuális biztosítási pénzösszeg kerül megfizetésre, ahol a védelmi szint 200 ezer forintnál kezdődik és maximum 1 millió forint lehet abban az esetben, ha a kockázatviselés a családtagokra is vonatkozik. Amikor egy fő a biztosított, 1 millió és 3millió forint közötti összeg lehet a biztosítás összege. A szolgáltatást maximum 85 éves korig lehet igénybe venni, ezen belül 65 év korhatárig száz százalékban, 70 éves korig az adott érték feléig, ennél idősebb korban pedig húsz százaléknyi szolgáltatás jár, ez kerülhet kifizetésre.

Az alaptermék nem foglal magában megtakarítással összefüggő szolgáltatást, de akinek erre van igénye, az köthet rendszeres díjas MKB Értékmegőrző biztosítási szolgáltatást, vagy ugyan ilyen jól működik az egyszeri díjas MKB Kincstárélet- és nyugdíjbiztosítás együttes konstrukciója.

Az MKB Védőháló Családi Életbiztosítás díját minden esetben az ügyfél részéről kiválasztott védelmi szint alapján határozzák meg, a díjfizetés gyakoriságát illetően választhatjuk a havi, negyedéves, féléves, vagy akár éves egyszeri díjfizetési módot. Természetesen a díjat ki lehet fizetni csoportos beszedéssel is, amire 5 % kedvezmény jár. A legalacsonyabb szintválasztásakor a fizetendő biztosítási díj összege egy személyre kötött módozatnál 753 Ft havonta, illetve 8500 évente, családi konstrukciónál 510 Ft havonta, illetve 5760 Ft évente. A szerződés szerinti biztosítási díj és a védelem szintje évente a biztosítási évfordulókor igazítható az inflációhoz, ennek mértéke maximum 3 százalékban térhet el az éves infláció mértékétől.

Kimondottan előnyös szolgáltatás az MKB Védőháló Családi Életbiztosítás azon ügyfeleknek, akik kis összegű hitel felvételét tervezik, erre a célra abszolút megfelelő fedezet a módozat, de előnyös annak a családfenntartónak is,aki így kívánja garantálni családja biztonságát, aki előrelátóan megoldást keres az olyan nehezebb pénzügyi helyzetekre, melyet váratlanul felmerülő kiadások okozhatnak. A szolgáltatás díja nagyon kedvező, főleg azért,mert ha a biztosítottal egy háztartásban élő személyek védelmére is kiterjesztjük a fedezetet, akkor is csak egy személy utáni díjat fizetünk. Nincs orvosi vizsgálat, a kötés bármely életkorban történhet, ráadásul illetékmentességet élvez a biztosítás amikor öröklésre, vagy ajándékozásra kerül sor.

Látogasson el oldalunkra, ahol a kalkulátor használata mellett minden fontos információt megtudhat az MKB Védőháló Családi életbiztosításról, sőt saját maga összeállíthatja a megfelelő tartalmat és ez után mi minden más adminisztrációs teendőt átvállalunk Öntől.

mkb vedohalo csaladi eletbiztositas