biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Posta casco biztosítás online kalkulátor

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Igaz, hogy a casco biztosítás megkötésére egyetlen autós sem kötelezett, de ha előrelátóak vagyunk, mégis érdemes ezt a módozatot is megkötni. Lényege, hogy előre nem látható káresemények során, mint például elemi csapás okozta kár, lopás, vagy feltörés esetén legalább az anyagi veszteség mérsékelhető.

Számolja ki casco biztosítását itt!

A Posta casco biztosítás új és használt gépjárműre egyaránt megköthető minden olyan személygépkocsi tekintetében, mely Magyarországon kiállított és bejegyzett forgalmi engedéllyel és rendszámtáblával bír. A konstrukció akkor nyújt fedezetet, ha a kár okozója ismeretlen, illetve a gépkocsiban keletkező saját hibás károk tekintetében. Feltétlenül ajánljuk e módozat megkötését azon üzembentartóknak, akiknek nyolc éves, vagy ennél fiatalabb gépjárművük van, akinek legalább A00 vagy ennél magasabb a bónusz besorolása, illetve aki nagy gyakorlattal rendelkezik a vezetés terén és teljes körű fedezettel szeretné megóvni autóját.

A Posta casco biztosítás szerződése igen kedvező feltételek mellett köthető akár nyolc éves, vagy ennél fiatalabb autókra is, hiszen kétféle önrész választási lehetőség is van, tehát aki vállalni tudja a magasabb önrészt, azt igen kedvező biztosítási díjat érhet el. Ebben a konstrukcióban egy esemény során a Magyar Posta Zrt. állja a szemlézés költségét, valamint nagyon előnyös szerződéses feltétel, hogy részkár esetén a sérült alkatrészeket a biztosító új értéken téríti meg, tehát nem kell értékcsökkenéssel számolni.

A Posta Casco biztosítás kötésekor a társaság nem ragaszkodik a különleges lopás elleni védelem meglétéhez, elfogadja az eredetileg beépített szerkezetet. A szerződésben vállalt fedezet kiterjed magára a gépjárműre, de ezen felül még a poggyászok biztosításra, az elvárásoknak megfelelően a gépkocsiban elhelyezett személyes tárgyakra, plusz egy biztosítási év alatt egy ízben ötven ezer forint készpénzre.