Posta casco biztosítás online kalkulátor

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Igaz, hogy a casco biztosítás megkötésére egyetlen autós sem kötelezett, de ha előrelátóak vagyunk, mégis érdemes ezt a módozatot is megkötni. Lényege, hogy előre nem látható káresemények során, mint például elemi csapás okozta kár, lopás, vagy feltörés esetén legalább az anyagi veszteség mérsékelhető.

Számolja ki casco biztosítását itt!

A Posta casco biztosítás új és használt gépjárműre egyaránt megköthető minden olyan személygépkocsi tekintetében, mely Magyarországon kiállított és bejegyzett forgalmi engedéllyel és rendszámtáblával bír. A konstrukció akkor nyújt fedezetet, ha a kár okozója ismeretlen, illetve a gépkocsiban keletkező saját hibás károk tekintetében. Feltétlenül ajánljuk e módozat megkötését azon üzembentartóknak, akiknek nyolc éves, vagy ennél fiatalabb gépjárművük van, akinek legalább A00 vagy ennél magasabb a bónusz besorolása, illetve aki nagy gyakorlattal rendelkezik a vezetés terén és teljes körű fedezettel szeretné megóvni autóját.

A Posta casco biztosítás szerződése igen kedvező feltételek mellett köthető akár nyolc éves, vagy ennél fiatalabb autókra is, hiszen kétféle önrész választási lehetőség is van, tehát aki vállalni tudja a magasabb önrészt, azt igen kedvező biztosítási díjat érhet el. Ebben a konstrukcióban egy esemény során a Magyar Posta Zrt. állja a szemlézés költségét, valamint nagyon előnyös szerződéses feltétel, hogy részkár esetén a sérült alkatrészeket a biztosító új értéken téríti meg, tehát nem kell értékcsökkenéssel számolni.

A Posta Casco biztosítás kötésekor a társaság nem ragaszkodik a különleges lopás elleni védelem meglétéhez, elfogadja az eredetileg beépített szerkezetet. A szerződésben vállalt fedezet kiterjed magára a gépjárműre, de ezen felül még a poggyászok biztosításra, az elvárásoknak megfelelően a gépkocsiban elhelyezett személyes tárgyakra, plusz egy biztosítási év alatt egy ízben ötven ezer forint készpénzre.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860