biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Posta FészekŐr otthonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
4.13 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.

A család legnagyobb projektje szinte minden esetben az otthon megteremtése,melyért általában akár több generáció is hosszú éveken át dolgozik. Az otthon védelme elengedhetetlen,hisz nem csak magát az ingatlant, de az évtizedek során összegyűjtött értékeket, vagyontárgyakat is biztosíthatjuk, ráadásul a PostaFészekőr lakásbiztosítás keretében egy igen kedvező konstrukcióval. Amikor egy hirtelen jött elemi csapás, egy tűz- vagy víz okozta kár, esetleg egy betörés miatt anyagi kárunk keletkezik, legalább ennek enyhítésére számíthatunk a módozat birtokában, sőt a PostaFészekőr otthonbiztosítás akár lakatlan ingatlan esetében is megköthető.

Számolja ki lakásbiztosításának díját itt!

A szolgáltatásesetében két módozat közül lehet választani az épület- és ingóságok biztosítása terén is. A betörés ellen nem kell különleges védelmet igényelni, mert az alapszerződés fedezete erre a káreseményre is kiterjed. A kockázatviselés alá tartozik magát az épületet és minden benne őrzött ingó vagyontárgyat érő elemi kár, víz- és tűz okozta kár, beázás, csőtörés, vagy épp a vezetékes vízkár. Tetszés szerint a szolgáltatás kibővíthető általános felelősségbiztosítással is. Az ingóságok körébe fedezet alá kerülnek az általánosságban használt háztartási eszközök, gépek, berendezések mellett az értékes vagyontárgyak is,mint például nagyobb értékű antik bútorok, ékszerek, festmények.

PostaFészekőr otthonbiztosítást meg lehet kötni olyan ingatlanra is, melyet nem laknak állandó jelleggel, így a szolgáltatás remekül használható hétvégi házak, nyaralóingatlanok, de akár albérleti ingatlan esetén is. Ezen felül igen előnyös szerződéses feltétel, hogy mindig az ügyfél saját igényeihez igazítva alakíthatja a szolgáltatás tartalmát, meghatározva, hogy mely vagyontárgyakat szeretné fedezet alá vonni és természetesen ennek megfelelően alakul a biztosítási díj.

A PostaFészekőr otthonbiztosítást sokféle kiegészítővel lehet bővebbé tenni, így többek között kiterjeszthető a bankkártyánk elvesztésével járó költségek megtérítésére, vandalizmus okozta káreseményre, fagyasztott élelmiszerek romlására, bővített épületüveg törésre egészen hat négyzetméteres üvegfelületig, panelhézag, vagy tetőbeázás esetére.

Oldalunkon keresztül a PostaFészekőr otthonbiztosítás pár perc alatt összeállítható a kalkulátor használatával és amennyiben kapunk Öntől egy alkuszi megbízást,minden olyan adminisztrációs ügyet elintézünk, mely szükséges a szerződés létrejöttéhez.