biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Posta utasbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Aki már többször járt külföldön akár vendégségben, turistaként vagy épp sportolni, az már tisztában van vele, mekkora megnyugvást jelent ilyenkor egy jó utasbiztosítás. Nem kell a legrosszabbra gondolni, elég ha már a poggyászunk tekintetében bebiztosítjuk magunkat és családunkat, persze nem is beszélve arról, ha baleset, betegség merül fel az út során.

Számolja ki utasbiztosítását itt!

A Posta utasbiztosítás széles körű szolgáltatás, ráadásul ez az Utazási biztosítás a postán is megköthető, akár már út közben a határon is. A Posta utasbiztosítás a cég egyedi terméke, mely térítést garantál az út során szükségessé váló sürgős orvosi beavatkozás, kórházi kezelés költségeit illetően. Természetesen a Posta utasbiztosításnál is a térítés mértéke minden esetben a kiválasztott konstrukciótól függ, de az alapszolgáltatás is tartalmazza például az éjjel nappal magyar nyelven  igénybe vehető assistance szolgáltatást akár egy baleset során, vagy ha előfordul, hogy elveszítjük csomagunkat, iratainkat, esetleg eltévedünk az ismeretlen, idegen helyen.

Az utazási biztosítás Magyarország bármelyik postahivatalában elérhető, gyorsan és egyszerűen juthatunk szerződéshez. E mellett természetesen a Posta utasbiztosításhoz oldalunkon keresztül, alkuszcégünk közreműködésével is hozzájuthat bárki, akár az indulás előtti napon is. Nagyon kedvező lehetőség, hogy a csomag például önrész vállalása nélkül is fedezetet nyújt gyógyszerek költségtérítésére, valamint már önrésszel, de térít, ha elvesznének az útiokmányok, sőt a biztosítás kiterjed arra az esetre, amikor egy betegség, vagy baleset során a kint rekedt utashoz kiutazik a családja, illetve a beteg hazaszállítására.

A Posta utasbiztosítás köthető egyszerű családi utazáshoz, külön ajánlott abban az esetben, ha például extrém sportolásra készülünk, de tanulási céllal ösztöndíjjal kiutazó diákoknak is ajánlható, amennyiben legfeljebb 90 nap időtartamra utaznak. A Posta utasbiztosításról a magyar postákon minden felvilágosítást megkaphatunk, persze e mellett weboldalunkon is teljes mértékű tájékoztatást adunk az ügyfeleknek. A kalkulátor segítségével rajtunk keresztül pár perc alatt intézhető az ajánlatkérés és ezzel együtt a szerződéskötés.

A Posta utasbiztosítással olyan konstrukcióhoz is hozzájuthat, mely tartalmaz jogvédelem biztosítást, balesetbiztosítást az alapokon kívül, függően attól, hogy melyik módozatot kívánja megkötni. A díj több tényezőtől függ, így elsősorban az úti céltól, az utazók számától, az utazás tervezett időtartamától, valamint természetesen attól is, hogy a kedvezmények közül melyekre vagyunk jogosultak és attól is, hogy milyen kiegészítőket választunk.

Leghamarabb és a legkevesebb ügyintézéssel rajtunk keresztül kötheti meg online módon Posta utasbiztosítását, mely Kanadát és USA-t kivéve a világ legtöbb országába való utazáskor megköthető. Oldalunkra ellátogatva minden információt megkap az ügyfél a biztosítás módozatai között, így választani lehet A Minimum, az Optimum és a Prémium Posta utasbiztosítások közül, melyek mindegyike 90 napon belül bármilyen hosszú időtartamra igényelhető.