biztoshely biztositas

Signal belföldi szállítmánybiztosítás

A szállítmányozók szinte 10 percenként indítanak útnak rakományokat az egész ország területét lefedve. A nagy értékű árukat minden -féle képen érdemes biztosítani, hiszen sok esetben nem is a saját magunk tulajdonát képezik ezek a szállítmányok, márpedig kisebb nagyobb káresemény bármikor előfordulhat.

Online árajánlat kérés itt!

Kiváló módozat a Signal belföldi szállítmánybiztosítás, mivel ez a konstrukció épp azon esetekre nyújt fedezetet, amikor az árukészlet megsérül, károsodás éri, vagy bármilyen módon megrongálódik. Azt mindenki tudja, hogy nincs olyan szállítási lehetőség, mellyel biztosak lehetünk a kockázat nélküli út megvalósulásában. Egy ilyen helyzetben igen nagy kellemetlenségek érhetik a szállítmányozót, ha nincs biztosítása,igen magas anyagi kártérítést ítélhetnek meg, melyet neki kellene megfizetnie,hisz a szállítás kezdetétől az áru lerakásáig ő visel felelősséget a rakományért.

A Signal belföldi szállítmánybiztosítással igazán azok az ügyfelek járhatnak jól, akik ritkább időközönként szállítanak nagy értékű árukészleteket. A szállítmánybiztosításhoz nem szükséges minden út előtt új szerződést kötni, hanem egy keretszerződéssel hosszú távra köthetünk biztosítást és az egyes indulások előtt elegendő azt a biztosító felé bejelenteni.

A mi segítségünkkel akár pár perc alatt hozzá lehet jutni a Signal belföldi szállítmánybiztosításhoz, nincs más teendő, mint egy írásos megbízást adni részünkre,s ezek után átvállaljuk a teljes ügyintézési adminisztrációt minden külön költség nélkül.

Nem találta azt, amit keresett, esetleg kérdése lenne? Tegye fel nekünk itt és mi a lehető leghamarabb megválaszoljuk Önnek!

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-330-6065