Signal casco biztosítás

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
4/5 - 1 szavazat
Thank you for rating this article.

A SIGNAL Biztosító Zrt születésének az ideje 1993, amikor is a SIGNAL német illetőségű biztosító csoport megjelent Magyarországon, hogy tevékenységét kiterjessze ebben a régióban is. A jelenlegi tulajdonos a SIGNAL IDUNA Csoport, mely azzal a céllal jött létre, hogy összefogja a közép – kelet európai érdekeltségek tevékenységét. Az erős tőkeellátottságnak, és a nagy nemzetközi tapasztalatnak is köszönhető, hogy a magyar SIGNAL Biztosító Zrt dinamikus növekedést produkál évről-évre, gyakran a piaci tendenciákkal is szembe menve. Ilyen év volt a 2011. év, amikor a biztosítási piac bevétele csökkent, míg a SIGNAL Biztosító bevétele nőtt. Köszönhető a folyamatos növekedés a kiváló termékfejlesztésnek, az ügyfélorientált üzleti filozófiának, az értékesítési hálózat radikális fejlesztésének, és nem utolsó sorban a magasan szakképzett munkatársaknak.


A SIGNAL Casco biztosítás egyike a legkedvezőbb feltételeket felvonultató termékeknek. Fontos jelzés részükről, hogy az alapbiztosítás tartalmaz olyan elemeket is, melyekért régebben pótdíjat kellett fizetni, illetve kiegészítő biztosítással kellett ellátni. Ilyen elemek a légkondicionáló berendezés, és azok a biztonsági berendezések, melyeknek az összefoglaló elnevezése „aktív biztonsági berendezések”. Ezen felül számtalan kedvezményt nyújtanak, melyekkel a biztosítás díjazása alacsonyabb lehet. Természetesen a SIGNAL casco biztosítás mellé is köthetők kiegészítő biztosítások, mint például balesetbiztosítás, vagy poggyászbiztosítás. Egyes estekben csökkentett önrész számít be a biztosító. Ismerkedjen meg a bónuszkedvezményekkel, és az egyéb szolgáltatások széles körével. A SIGNAL casco biztosítás hűen tükrözi mindazokat az értékeket, melyek a Társaság üzletpolitikájára jellemzők.

Manapság jellemzően kialakult egy olyan igényesség, amely azt bizonyítja, hogy az emberek nagyon megnézik, hogy mit, és mennyiért vásárolnak. Ugyanez igaz a biztosításokra is. Az emberek nem kötik meg az első eléjük kerülő biztosítást, hanem megnézik, hogy milyen más ajánlatokat lehet még találni. Ebben a kutató munkában segítünk önnek mi a biztos hely biztosítási portál. Összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyek segítségével ön tényleg megfontolt döntést hozhat. Mindezt úgy tettük, hogy önnek ne kelljen lótni-futni egyik értékesítőtől a másikig. Otthonában kényelmesen böngészhet a biztosítók ajánlatai között, úgy, hogy még a különböző honlapok között sem kell ide-oda mennie. Egy oldalon minden. Ez a biztoshely.hu. Rendelkezésére állunk a biztosításnak gondolatának megszületésétől, a kárrendezés ügyintézésében való segítségig. Írjon nekünk, és mi visszahívjuk önt, hogy feltehesse kérdéseit, és minden segítséget megadhassunk önnek. Ajánljuk díjszámoló kalkulátorunk használatát, mely pontos adatokat nyújt önnek a SIGNAL casco biztosítás különböző csomagjainak díjairól, és azon kívül 10 másik biztosító hasonló ajánlataival is lehetősége van összehasonlítani azokat. Engedje, hogy önért dolgozhassunk.

A casco biztosítás a kötelező biztosítással szemben kártérítést fizet a szerződő félt ért biztosítási eseményekre is. Egy komplett casco szinte a gépkocsit érintő minden lehetséges káreseményre fedezetet nyújt. Ne feledjük el, hogy ennél a biztosításnál önrész vállalása kötelező, amelynek mértéke – a gépjármű értékéhez hasonlóan – nagymértékben befolyásolhatja a casco díjazását. A casco is csak a kiegészítő biztosításokkal tudja biztosítani a teljes védelmet. A különböző díjcsökkentő tényezők mellett sem tartozik a casco az olcsó biztosítások közé, ami érthető, hiszen viszonylag nagy kockázatot vállal a biztosító, amit az árazásban kompenzál. Mindenképpen ajánlott cascót kötni új, finanszírozott, és idősebb, de nagy értékű gépjárművekre.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860