biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Signal casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
4.80 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.

A SIGNAL Biztosító Zrt születésének az ideje 1993, amikor is a SIGNAL német illetőségű biztosító csoport megjelent Magyarországon, hogy tevékenységét kiterjessze ebben a régióban is. A jelenlegi tulajdonos a SIGNAL IDUNA Csoport, mely azzal a céllal jött létre, hogy összefogja a közép – kelet európai érdekeltségek tevékenységét. Az erős tőkeellátottságnak, és a nagy nemzetközi tapasztalatnak is köszönhető, hogy a magyar SIGNAL Biztosító Zrt dinamikus növekedést produkál évről-évre, gyakran a piaci tendenciákkal is szembe menve. Ilyen év volt a 2011. év, amikor a biztosítási piac bevétele csökkent, míg a SIGNAL Biztosító bevétele nőtt. Köszönhető a folyamatos növekedés a kiváló termékfejlesztésnek, az ügyfélorientált üzleti filozófiának, az értékesítési hálózat radikális fejlesztésének, és nem utolsó sorban a magasan szakképzett munkatársaknak.


A SIGNAL Casco biztosítás egyike a legkedvezőbb feltételeket felvonultató termékeknek. Fontos jelzés részükről, hogy az alapbiztosítás tartalmaz olyan elemeket is, melyekért régebben pótdíjat kellett fizetni, illetve kiegészítő biztosítással kellett ellátni. Ilyen elemek a légkondicionáló berendezés, és azok a biztonsági berendezések, melyeknek az összefoglaló elnevezése „aktív biztonsági berendezések”. Ezen felül számtalan kedvezményt nyújtanak, melyekkel a biztosítás díjazása alacsonyabb lehet. Természetesen a SIGNAL casco biztosítás mellé is köthetők kiegészítő biztosítások, mint például balesetbiztosítás, vagy poggyászbiztosítás. Egyes estekben csökkentett önrész számít be a biztosító. Ismerkedjen meg a bónuszkedvezményekkel, és az egyéb szolgáltatások széles körével. A SIGNAL casco biztosítás hűen tükrözi mindazokat az értékeket, melyek a Társaság üzletpolitikájára jellemzők.

Manapság jellemzően kialakult egy olyan igényesség, amely azt bizonyítja, hogy az emberek nagyon megnézik, hogy mit, és mennyiért vásárolnak. Ugyanez igaz a biztosításokra is. Az emberek nem kötik meg az első eléjük kerülő biztosítást, hanem megnézik, hogy milyen más ajánlatokat lehet még találni. Ebben a kutató munkában segítünk önnek mi a biztos hely biztosítási portál. Összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyek segítségével ön tényleg megfontolt döntést hozhat. Mindezt úgy tettük, hogy önnek ne kelljen lótni-futni egyik értékesítőtől a másikig. Otthonában kényelmesen böngészhet a biztosítók ajánlatai között, úgy, hogy még a különböző honlapok között sem kell ide-oda mennie. Egy oldalon minden. Ez a biztoshely.hu. Rendelkezésére állunk a biztosításnak gondolatának megszületésétől, a kárrendezés ügyintézésében való segítségig. Írjon nekünk, és mi visszahívjuk önt, hogy feltehesse kérdéseit, és minden segítséget megadhassunk önnek. Ajánljuk díjszámoló kalkulátorunk használatát, mely pontos adatokat nyújt önnek a SIGNAL casco biztosítás különböző csomagjainak díjairól, és azon kívül 10 másik biztosító hasonló ajánlataival is lehetősége van összehasonlítani azokat. Engedje, hogy önért dolgozhassunk.

A casco biztosítás a kötelező biztosítással szemben kártérítést fizet a szerződő félt ért biztosítási eseményekre is. Egy komplett casco szinte a gépkocsit érintő minden lehetséges káreseményre fedezetet nyújt. Ne feledjük el, hogy ennél a biztosításnál önrész vállalása kötelező, amelynek mértéke – a gépjármű értékéhez hasonlóan – nagymértékben befolyásolhatja a casco díjazását. A casco is csak a kiegészítő biztosításokkal tudja biztosítani a teljes védelmet. A különböző díjcsökkentő tényezők mellett sem tartozik a casco az olcsó biztosítások közé, ami érthető, hiszen viszonylag nagy kockázatot vállal a biztosító, amit az árazásban kompenzál. Mindenképpen ajánlott cascót kötni új, finanszírozott, és idősebb, de nagy értékű gépjárművekre.