biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Signal egészségbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Signal Biztosító Zrt története 1993-ra nyúlik vissza. Hosszú jelenléte a magyar biztosítási piacon nagy helyismeretet eredményezett, a hazai ügyfelek igényeinek pontos ismeretét. További előnyként jelentkezett, hogy az anyavállalat a SIGNAL IDUNA konszern Németország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Szerencsésen párosul a nemzetközi tapasztalat, a szilárd pénzügyi háttér, és hazai szakemberek helyismeret, szaktudása. A Signal Biztosító ügyfelei a vállalkozók és a lakosság soraiból kerülnek ki. A társaság termékeinek elérésében komoly segítséget jelent a jól kiépített értékesítői hálózat. A folyamatos technikai, illetve informatikai fejlesztéseknek köszönhetően az ügyintézés egyszerűbb, áttekinthetőbb lett. Kedvezően érinti a társaság bevételét az alkuszokkal, illetve más stratégiai szövetségesekkel kötött együttműködési szerződés.

Egészségbiztosítás árajánlat kérés - ide kattintson!


A Signal egészségbiztosítás a legújabb ilyen jellegű termék a piacon. A társaság 2013 januárjában jelent meg ezzel a szolgáltatással, felismerve az ebben a szegmensben rejlő lehetőséget. A biztosító stratégiai partnere, azaz egészségügyi szolgáltatója a FŐNIX-MED Zrt. A termék elsősorban a vállalkozások igényeihez igazodik. A szolgáltatás színvonalát emeli a 24 órás Call Center szolgáltatás, a SIGNAL MediCall, mely a már megszokott szolgáltatásokon kívül egyedülálló módon segítségére van azoknak az ügyfeleknek, akik szív- és érrendszeri betegség utáni rehabilitáción vesznek részt. Fontos tudni, hogy ez a juttatás a dolgozók felé adó- és járulékmentes. Kedvező az a lehetőség is a munkáltatók, vállalkozások számára, hogy akár munkavállaló körönként más-más csomagot is lehet választani. A Signal egészségbiztosítás kedvező szolgáltatásokat nyújt mind a munkaadóknak, mind a munkavállalóknak.

Ismerje meg a Signal egészségbiztosítással kapcsolatos részleteket honlapunkon a biztoshely biztosítási portálon, ahol a biztosítások köttetnek. Lapozgasson oldalunkon, és amennyiben valami nem érthető, esetleg tanácsra lenne szüksége, akkor csak írjon egy emailt, és mi visszahívjuk önt, hogy minden kérdésére kielégítő választ adhassanak szakembereink. Döntésében segíthet kedvező díjú szolgáltatásunk a díjszámoló kalkulátor használata is, hiszen segítségével megállapíthatja a kiválasztott Signal egészségbiztosítás díjazását, sőt arra is van módja, hogy a többi biztosító termékeinek tarifáival is összevesse azt. Amennyiben kiválasztotta az önnek megfelelő csomagot, akkor nálunk meg is kötheti szerződését. Intézzen mindent egy helyen, kényelmesen, egyszerűen, és barátságos légkörben. Mi az ön érdekeit képviseljük, nekünk ön az ügyfelünk. Keressen minket, hogy segíthessünk.

Az egészségbiztosítások legfontosabb szerepe abban van, hogy megfizethetővé, illetve elérhetővé teszi a legszínvonalasabb egészségügyi szolgáltatásokat is. Jellemzően a biztosítók az adott országban működő egészségügyi szolgáltatók közül választ partnert, akik az ügyfelek felé biztosítják az ellátást. Általában országos lefedettségű, és a nap a 24 órájában hívható Call Center üzemeltetnek, melynek fontos szerepe van a kapcsolattartásban, és a betegút szervezésben. Az egészségbiztosítások között is több csomagból lehet választani, mindenkinek az igényeihez és a lehetőségeihez igazodva. Természetesen ehhez a biztosításhoz is lehet kötni kiegészítő biztosításokat, melyekkel teljes védelmet lehet biztosítani a különféle előre nem számítható eseményekkel szemben is. Az egészségbiztosítások egyre nagyobb teret nyernek a biztosítási piacon belül.