biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Signal életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Signal Biztosító Zrt. a SIGNAL IDUNA Csoport tagja, mely benne van Németország 10 legnagyobb pénzügyi szolgáltatói között. A Signal Biztosító Zrt közel 20 éve van jelen a magyar biztosítási piacon, ugyanis tevékenységét 1993-ban kezdte. Ennek a nagy hazai tapasztalatnak, illetve az anyacég nemzetközi tapasztalatainak, és szilárd pénzügyi helyzetének köszönhetően folyamatosan erősítik jelenlétüket a piacon. Az értékesítési csatornák bővítése, illetve a partnerkapcsolatok bővítése, a folyamatosan bővülő kínálat, a minőségi kiszolgálás mind azt a célt szolgálják, hogy a társaság a biztosítási piac egyik jelentős szereplőjévé váljon. Ügyfeleik között elsősorban a lakossági, illetve a kis- és középvállalkozásokat találhatjuk. Törekvéseik között szerepel a kedvező díjazás és a német minőség bevezetése hazánkban is.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

A Signal életbiztosításai között a többi biztosító társaság kínálatához hasonlóan megtalálhatjuk a kockázati és az unit-linked életbiztosításokat. A kockázati életbiztosítások több csomag közül választható. Főbb jellemzői, hogy kedvező a díjszabás, a biztosítási szolgáltatás igényelhető egy összegben, illetve járadékként is, maradékjog, orvosi vizsgálat nélkül is megköthető, választható tartam. Az unit-linked életbiztosításoknál az ügyfél döntheti el, milyen eszközalapot választ, a díjfizetés módja és periódusa szabadon választható, melyeknek köszönhetően a termék rugalmasságot, szabadságot biztosít. Előny még a tervezhetőség, és ami nagyon fontos a védelem az árfolyam-ingadozásokkal szemben. A Signal életbiztosítások széles kínálata között mindenki megtalálhatja a neki szóló ajánlatot.

A biztos hely biztosítási portálon további információkat kaphat a Signal életbiztosításokról. Ezen kívül természetesen szakembereink várják a kérdéseit. Szívesen állunk rendelkezésére tanácsadással is. Írjon egy emailt és mi visszahívjuk önt. Mindenben a segítségére leszünk, hogy ön a legkedvezőbb életbiztosítást kösse meg. Ezen kívül nagyon kedvező áron rendelkezésére bocsátjuk a díjszámoló kalkulátorunkat. Segítségével pontosan megállapíthatja a Signal életbiztosítások pontos díjait, ráadásul más biztosítók hasonló ajánlataival is összehasonlíthatja azokat. Amennyiben pedig sikerült kiválasztani az önnek szóló csomagot, akkor nálunk meg is kötheti a szerződést. Mindent egy helyen. Mindenben állunk rendelkezésére.

Az életbiztosítások szerepe annyira fontos, hogy mindenkinek rendelkeznie kellene ilyen védelemmel, hiszen olyan nagy az előre nem látható események száma, hogy senki nem mondhatja azt, hogy őt nem érheti baj. Manapság az életbiztosítás kötése hozzá tartozik az előrelátó ember gondolkodásához. A mai életbiztosítások két feltételnek is igyekszenek megfelelni. Egyik, hogy mint kockázati biztosítás kivédje az előre nem látható történések következményeit, másik, hogy a biztosítási védelem mellett egy anyagi, pénzügyi felhalmozást is teljesít, amellyel a megszokott életszínvonal fenntartását segíti elő. Az életbiztosítások mellé számtalan kiegészítő biztosítás köthető, melyekkel teljes körű védelem garantálható. Nem szabad elhanyagolni azt a tény sem, amely arra mutat, hogy nagy szerepe van az egészségesen működő társadalom, illetve gazdasági élet fenntartásában is.