biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

SIGNAL Iduna lakásbiztosítás kalkulátor, online biztosítás kötés

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A SIGNAL Biztosító Zrt 1993 óta tevékenykedik hazánkban,és munkájukra kezdettől fogva a magas színvonal, az ügyfelek igényes kiszolgálása, ügyfélbarát termékek kifejlesztése volt. Ebben a munkában megmutatkozik a német precizitás, magas üzleti kultúra, mely nem véletlenül, a tulajdonosnak is köszönhető, aki nem más, mint a német SIGNAL IDUNA Csoport. Minden segítséget megadtak, mind tőkeellátottság, mind tapasztalatátadás által. Ennek köszönhetően a SIGNAL Biztosító Zrt egy folyamatos növekedési pályára tudott állni, melyet a publikált eredményei is mutatnak. Jól kiépített értékesítési hálózat, illetve stratégiai szerződések kötésével igyekeznek elérni az ügyfeleket, akiket magasan képzett szakemberek szolgának ki. Nagy hangsúlyt helyeznek az ügyfelek igényeinek való megfelelés elérésére, ami megmutatkozik szinte az egész üzleti modelljükben.


A SIGNAL lakásbiztosítás teljesen megfelel korunk elvárásainak, illetve kihívásainak. Egyszerű, áttekinthető szerkezet, rugalmasság, és személyre szabhatóság jellemzi. Az ügyfelek több csomagból is választhatnak. Az alapcsomaghoz választott kiegészítő biztosítások, és szolgáltatások révén egy saját igényekre formált biztosítást kaphatunk. A kiegészítő biztosítások között meg kell említeni a különféle felelősségbiztosításokat, illetve a baleset- és kockázati életbiztosítást. Természetesen a SIGNAL lakásbiztosítás is tartalmaz kedvezményeket, kötési akciókat, melyekkel a díjazás mértéke csökkenthető, illetve növelhető a lakásbiztosítás értéke. Megköthető nem csak kész ingatlanokra, hanem épülőfélben lévőkre is. A biztosítás kiterjeszthető ingóságokra is, természetesen plusz díjazásért.

Tudjon meg többet a SIGNAL lakásbiztosításról oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon. Mi tudjuk, hogy az ember nem mindent ért meg abból, amit elolvas, és óhatatlanul felmerülnek kérdések, melyek megválaszolása fontos lehet. Szakértőink ezért állnak készenlétben, hogy amikor önnek valami nem egyértelmű, vagy még szüksége van plusz információra, akkor segítségére siethessünk. Az ön dolga csak az, hogy vegye fel felünk a kapcsolatot, és mi visszahívjuk önt, hogy feltehesse kérdéseit, és szükség esetén végigvezessük a biztosítás kötés egész folyamatán. Portálunkon igyekszünk áttekinthető, könnyen érthető információkat összegyűjteni. Ajánljuk díjszámoló kalkulátorunkat, hogy számítsa ki azzal, hogy mennyibe is kerül önnek a SIGNAL lakásbiztosítás. Itt azonban nem érnek véget a kalkulátor lehetőségei, ugyanis több mint 10 másik biztosító lakásbiztosítási ajánlatainak tarifáival is össze tudja hasonlítani a SIGAL lakásbiztosítást. Ne feledje, hogy amint kiválasztotta a lakásbiztosítást, nálunk azonnal online meg is kötheti szerződését. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és használja szakértelmünket.

A lakásbiztosítás egy olyan biztosítás típus, mely egyrészt nagy értéket, olyan alaptulajdont véd, amely életünk szerves részét képezi, melynek elvesztése nagyon komoly következményekkel jár. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy a lakások 70 %-a rendelkezik biztosítással. Általában a biztosítók ennél a biztosításnál nem kérnek önrészt. A biztosítási díj mértékét befolyásolja az ingatlan értéke, a bekövetkező biztosítási esemény várható valószínűsége, illetve az igénybe vett kiegészítő biztosítások, szolgáltatások. Az alapcsomag általában a természet okozta károkra terjed ki, illetve ismeretlenek által történő behatolás, rongálás esetére. Számtalan további eseményre, illetve tárgyra a kiegészítő biztosítások nyújtanak fedezetet, mint például ingóság, értéktárgyak, baleset, stb.