biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Signal társasház biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A SIGNAL Biztosító Zrt egyike azon biztosítóknak, akik a biztosítási piacot is érintő válság ellenére tudtak növekedést produkálni. A sikeres 2011-es esztendő után 2012-ben folytatódik a dinamikus fejlődés. E mögött a dinamizmus mögött több meghatározó okot is találhatunk. Egyrészt az erőteljes tulajdonosi háttér, a német precizitás, az egészséges üzleti szemlélet, az ügyfélorientált termékfejlesztés, másrészt a tudatosan kiépített értékesítési csatornák, és nem utolsó sorban a kiválóan képzett szakértő gárda. A tulajdonos a SIGNAL IDUNA Csoport minden segítséget megad, ahhoz, hogy a társaság megőrizze lendületét. Mára termékpalettájuk eléri a társadalom minden rétegét, úgy a lakosságot, mint a vállalkozásokat. Ambiciózus terveik között szerepel többek között az is, hogy 2015-re Magyarország 10 legnagyobb biztosítója között szeretnének szerepelni.

Kérjen árajánlatot társasház biztosításra itt!

A SIGNAL társasház biztosítás az átlagosnál szélesebb biztosítási területet szolgál ki. Nem csak társasházak, lakásszövetkezetek, hanem társas üdülők, üdülőszövetkezetek, sőt bizonyos esetekben még üzlet - és irodaházak tulajdonosai – amennyiben társasházi, esetleg szövetkezeti formában működnek - is igénybe vehetik. Mindegyik közösségnek az igényeihez igazított ajánlattal rendelkeznek. A kockázatviselés nagysága az igényekhez igazodik, ami vonatkozhat a csak közös tulajdonban lévő ingatlanok, és ingóságok biztosítására, illetve a mindenre kiterjedő, teljes védelemre is. Különféle kedvezményeket vehetnek igénybe azok a közösségek, amelyek a biztosítóval karöltve mindent megtesznek a káresemények elkerülése érdekében. A SIGNAL társasház biztosítás láthatóan egy jól megalkotott, modulokból felépíthető, minden igényt kielégítő biztosítás. Ismerje meg az összes kedvezményt, az aktuális akciókat.

A tudás hatalom, az információ aranyat ér. Lehetne folytatni a sort, de a nélkül is tudjuk, hogy sok igazság van bennük. Az információt azonban meg kell szerezni. Mi a biztos hely biztosítási portál munkatársai elvégeztük ön helyett ezt a munkát. Önnek csak fel kell használnia az információt. Jó biztosítást nem könnyű kötni, még ha sokan azt hiszik is. Mi segítünk abban, hogy megtalálja az önnek szóló biztosítást, és mindezt úgy, hogy a lehető legtöbb kedvezményt igénybe tudja venni. Társasház biztosítással is forduljon hozzánk bizalommal. és vegye igénybe szakértelmünket, illetve az ügyintézésben való jártasságunkat. Kiemelten ajánljuk figyelmébe díjszámoló kalkulátorunk használatát, melyet minimális költséggel vehet igénybe. Segítségével egyszerűen, gyorsan kiszámíthatja a SIGNAL társasház biztosítás díjait, és egyben lehetősége nyílik, hogy összehasonlítsa azokat további 10 biztosító társasház biztosítási tarifájával. Ezen kívül nálunk online meg is kötheti a kiválasztott szerződést. Velünk könnyebb.

A társasház biztosítások egy közösség védelméről gondoskodnak. A szolgáltatás csomagok különböző tartalmat hordoznak, ami biztosítónként változik. Alaphelyzetben a biztosítás csak az alapító okiratban szereplő közös tulajdonú épületrészekre, ingóságokra vonatkozik, de ez több lépcsőben kibővíthető egészen a teljes védelemig, ami nem csak azt jelenti, hogy mind a közös, mind a magántulajdonban lévő épületrészeket, lakásokat, illetve ami azokban van, vonja biztosítás alá, hanem kiterjed mindenféle biztosítási eseményre. Természetesen azt jelenti, hogy az alapcsomag mellett különféle kiegészítő modulokat kell igénybe venni, melyek általában emelik a biztosítás díját. Ezt ellensúlyozza az, hogy mivel a biztosítóknak több szempontból is kedvező a társasház biztosítások kötése, gyakran adnak kedvezményeket a díjazásból. Kedvező ezeknél a konstrukcióknál az is, hogy a biztosítók általában nem írják elő önrész vállalását.