biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Signal vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A SIGNAL Biztosító Zrt a SIGNAL IDUNA Csoport leányvállalata, mely csoport Németország 10. legnagyobb biztosítója. A Társaság kiváló eredményeket mutatott be az előző években a gazdasági válság, illetve a biztosítási piac szűkülése ellenére. A biztosítók többségének, illetve magának a piacnak a díjbevétele is csökkent, ezzel szemben a SIGNAL Biztosító díjbevétele erőteljesen nőtt. Mindez köszönhető az anyacég maximális támogatásának, de köszönhető a hazai szakemberek munkájának is. Folyamatosan bővült a termékkínálat, a termékfejlesztés ráállt az ügyféligények tökéletes kiszolgálására, fejlesztették az értékesítési hálózatot, és nem utolsó sorban az adminisztratív hátteret, és az ügyfélkiszolgálás színvonalát. Pozitívan hatott az értékesítésre az alkusz cégekkel kiépített jó kapcsolat, illetve a takarékszövetkezetekkel létrehozott stratégiai együttműködés.


A SIGNAL vagyonbiztosítás talán egyike a legnagyobb kínálatot biztosító termékeknek. Egyrészt több csomagból is választani lehet, másrészt az egyes csomagok is számtalanmodulból épülnek fel, melyek biztosítják a teljes testre szabást. Ezen kívül meg kell még említeni a kiegészítő biztosításokat, és szolgáltatásokat, melyek még tovább növelik az igények teljesíthetőségének tökéletes megvalósítását. Egyes termékekhez SIGNAL assistance szolgáltatás is jár, ami napi 24 órás elérhetőséget garantál. A biztosított eszközök, tárgyak, illetve egyéb vagyonelemek köre rendkívül széles. Ezen felül több olyan kedvezménnyel állnak ügyfeleik rendelkezésére, melyek tovább csökkentik, az amúgy sem magas díjazást. Külön felhívják a figyelmet arra, hogy ne csak a kézzel fogható vagyon káreseményeire terjedjen ki a figyelme az ügyfeleknek a biztosítás összeállításánál, hanem például az olyan jellegű károkra is, amit a leálló termelésből fakadó bevételkiesés okozhat, illetve az ehhez hasonló kockázatokra is.  
  
Ismerje meg a SIGNAL vagyonbiztosítást A-tól Z-ig portálunkon a biztos hely biztosítási honlapon. Miért ajánljuk magunkat? Azért, mert nálunk nem fejeződik be azzal egy ügyfélkapcsolat, hogy információt szolgáltatunk. Az csak a kezdet. Sokkal fontosabb, hogy ha igényli, folyamatosan ön mellett vagyunk, és további információkkal, tanácsadással segítjük abban, hogy élete legjobb vagyonbiztosítását kösse meg. Odafigyelünk a részletekre. Ezen kívül kedvezményes áron használhatja díjszámoló kalkulátorunkat, mellyel nem kizárólag a SIGNAL vagyonbiztosítás tarifáit lehet kiszámolni, hanem további biztosítók termékdíjait is meg tudja vele állapítani, és így lehetősége van azok összehasonlítására is. Kiválasztott biztosítás esetén pedig nálunk meg is kötheti biztosítását. Vegye igénybe szakértelmünket.

A gazdaságnak vannak olyan alappillérei, amelyek nélkül annak működése nem lehet tökéletes. Ilyen pillér a vagyonbiztosítás, mely azon kívül, hogy átveszi a kockázatot a vállalkozásoktól, jelentős tőkét is felszabadít, amelyet így a vállalkozások fejlesztésekre, növekedésre, terjeszkedésre, minőség javításra, és még számtalan fontos tevékenységre használhatnak. A vagyonbiztosítások a vállalkozások minden elemét érintik, azaz biztosítják, védelmezik, kezdve az anyagi vagyonelemektől, a kockázatokig, illetve a munkaerőig. Fontos elemét képezi a válaszható kártérítési limit lehetősége, illetve az önrész, amellyel viszonylag kevés biztosítási terméknél találkozunk. A vagyonbiztosítás fokozatosan egyre nagyobb szerepet tölt be a biztosítók díjbevételében.