biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Union Biztosító fax szám, telefonszám, cím, e-mail cím elérhetőség

Kérjük értékeljen minket...
3.75 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.

union biztosito elerhetosegAz Union Biztosító termékpalettáján az élet- és nem életbiztosítási módozatok egyformán megtalálhatók, ráadásul egy igen stabil anyagi háttérrel rendelkező vállalat. A társaságnál jó konstrukciójú gépjármű biztosítások köthetők, e mellett persze találhat mindenki megfelelő módozatú lakás-, egészség- és baleset biztosítást, valamint a vállalkozói felelősségbiztosítások széles körét láthatjuk. Akinek bármilyen ügyet kell a biztosítóval intéznie, annak egyetlen gombnyomás után a Biztoshely Biztosítási Portál kiadja az Union Biztosító Zrt. összes elérhetőségét, legyen kíváncsi  postacímre, e-mailre, telefon- vagy faxszámra.

Union Biztosító Zrt. fax szám: 36-1-486 4390

Telefonszám: 06-1-486 4343

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postázási cím: 1519 Budapest Pf. 260

A legfontosabb, hogy tartsa szem előtt, mi bármelyik fajta biztosítási szolgáltatás esetére állunk rendelkezésére, készüljön éppen biztosító váltásra, mivel a mi weblapunkon hihetetlenül egyszerűen, online intézhető a váltás is, persze a felmondással együtt, melyet ingyen intézünk Önnek, amikor új szerződését rajzunk keresztól hozza tető alá. Nálunk, a kalkulátor segítségével akár még tíznél több biztosító ajánlatát is megismerheti, mi lehetővé tesszük, hogy egy egyszerű, átlátható táblázatban megnézze azokat és rögtön összehasonlítsa. E módszerrel garantáljuk, hogy sikerülni fog kiválasztani bármely biztosítási szolgáltatásból a legjobbat.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!