biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Union24 online biztosítások - kötelező biztosítás, casco, lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
3.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Az Union24 online biztosítások megkötésekor, amikor sikerült eldönteni, hogy melyik szolgáltatást kívánja igénybe venni, Önnek nincs más teendője, mint az előzetes kalkuláció elvégzéséhez szükséges adatok megadása. Ez után megkapja az egyes biztosítók ajánlatait, majd dönthet, melyik társasággal kíván szerződni.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!
12 biztosító díjából választhat ide kattintva!


Az Union24 online biztosítások körében rengeteg újdonság található a piacon, így az union24 online cascóval például igen gyorsan és kedvezően biztosíthatja gépjárműve védelmét. A díjszámítás pár perc alatt elvégezhető, a szerződéskötés egyáltalán nem bonyolult, a konstrukciók alakíthatók, így Ön igénye szerint kombinálhatja az alapcascót és a választható kiegészítőket. Köthető új és használt gépjárműre egyaránt, akár teljes körben, akár korlátozott mértékben. A díjak kedvezőek, ráadásul az online kötés ebben az esetben is igen nagy plusz kedvezményekkel jár.

Az Union24 online biztosítások között igen népszerű a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás is, hiszen ez az a módozat, melyet kivétel nélkül minden gépjármű esetében meg kell kötni. Az Union24 kötelező biztosítás nagyon jó áron köthető az internetes kötés választásakor, főként úgy, ha részünkre alkuszi megbízást adva a teljes körű online ügyintézés mellett dönt. Ez a módszer magában foglalja a díjszámításon felül a szerződéskötés teljes procedúrát, de még ezen felül a kárbejelentéssel kapcsolatos ügyek intézését is. Ráadásul az ez év január elseje után megkötött union24 kötelezőbiztosítási szerződések mellé minden ügyfélnek jóváírásra kerül megkezdett 100 forintonként 1 SuperShop pont is. Elsődleges szempontként arról sem szabad megfeledkezni, hogy az Union24 kötelező biztosítás érvényes valamennyi országban, mely tagja a Zöldkártya Egyezménynek.

Az Union24 online biztosítások egyre közkedveltebbek lesznek, hiszen ma már minden megkapható a nagy internetes webáruházakban és ez alól a biztosítások sem kivételek. Az online kalkulátorok használatával percek alatt meg lehet tudni, melyik lehet a számunkra legkifizetődőbb csomag, sőt, ha sikerült a szerződést nyélbe ütni, a díjfizetés is történhet a neten keresztül. Az első így megszületett szerződéskötés után sokan kedvet kapnak a gépjármű biztosítások mellett utas-, lakásbiztosítás megkötéséhez, mely szintén ugyan ilyen egyszerűen intézhető az Union24 online biztosítások keretében.