biztoshely biztositas

Union biztosítás felmondása, váltása, kötelező, casco, lakásbiztosítás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Az Union biztosítás felmondása, váltása kötelező, casco vagy lakásbiztosítás esetében minden nehézség nélkül elvégezhető, mely történhet levélben postára adva a biztosító 1134 Budapest, Váci út 33.  címére, vagy megküldhető faxon a (06 1) 486 4381 számra. A legjobban azonban akkor járhat, ha a váltásokat a Biztos hely biztosítási portálon keresztül intézi, hisz amennyiben közreműködésünkkel végzi mert ebben az esetben a mi a felmondást is intézzük és ez Önnek nem kerül külön pénzébe.

Az Union kötelező biztosítás váltását meg kell előzze a szerződés felmondása, melyhez a szükséges nyomtatvány honlapunkról letölthető. Nagyon fontos, hogy a felmondó nyilatkozatot az évfordulót megelőző negyven napon belül írásban eljuttassuk a biztosítóhoz és erről beszerezzünk egy szintén írásos visszaigazolást. A kötelező biztosítás váltáshoz ez után lehet hozzáfogni. A felmondó levélben feltétlenül szerepelnie kell a felmondani kívánt kötvény számának, a gépjármű rendszámának és természetesen az ügyfél személyes adatainak is. A nyilatkozatot el kell látni eredeti aláírással és dátummal.

Az Union casco felmondása a fentiekkel megegyező módon történhet, de itt igen körültekintően kell eljárni és idejében meg kell tudnunk a kötvényen szereplő évfordulós dátumot, nehogy kifussunk a felmondási időből. Úgy, mint a kötelező esetében, a casco biztosítás felmondása során is ki kell tölteni  a felmondó nyilatkozatot, melynek tartalmaznia kell a gépkocsi rendszámát, a casco biztosítási szerződésünk számát,az ügyfél nevét, lakcímét és cég esetében annak adószámát. A levélben megjegyzésként meg kell indokolni a felmondást, ez lehet többek között évfordulóra történő felmondás. Az Uniun casco biztosítás váltás előtt, figyelni kell arra, hogy a felmondással egy időben kérjük ki addigi biztosítónktól a cascóhoz fűződő bónuszt, mivel a kedvezmény az új biztosítóhoz továbbvihető. 

Amikor Union lakásbiztosítás váltását határozzuk el, érdemes legelső lépésben felmenni a Biztos hely biztosítási portál oldalára, hiszen itt nem csak megbízást adhat részünkre a váltás lebonyolítására, de lakásbiztosítási kalkulátorunk használatával egyszerűen és gyorsan átláthatja az egyes társaságok ajánlatát, így jóval könnyebb lehet a választás. Az Union lakásbiztosítást a gépjármű biztosításokhoz hasonlóan évfordulóra lehetséges felmondani, az erre vonatkozó felmondást pedig az évfordulót megelőzően harminc nappal előbb szükséges beküldeni a biztosítóhoz írásban. Ez után lehetséges a lakásbiztosítás váltást intézni. Ha a váltás közreműködésünkkel megy végbe, biztos lehet benne, hogy minden a szabályoknak megfelelően és határidőn belül történik, így ingatlana egyetlen napra sem marad biztosítás nélkül.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860