biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Union Nyugdíjbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Union egy olyan életbiztosítást kínál mely befektetési eszközalaphoz van hozzákötve. Ennek az a lényege, hogy ön gyarapítani tudja a megtakarításait addig, amíg nyugdíjba nem megy. E zután eldöntheti, hogy miként kívánja felvenni az összeget, akár egy összegben vagy meghatározott idejű járadékként. Tehát három pontot kell kiemelnünk az első a nyugdíjbiztosítás lehetősége 20%-os adókedvezménnyel. Nagyon sok lehetőség, amibe be tud fektetni. Sajnos Magyarországon az a helyzet, hogy öregedő társadalom vagyunk. Ezért a kialakított nyugdíjrendszer terén nagyon nehéz évek eljövetelét várhatja. Lehet, hogy már számba vette, hogy mennyi lesz a nyugdíja és eszébe jutott, hogy vajon mennyi pénzt tud majd megtakarítani idős korára. Bizonyára nem akarja, hogy rosszul éljen és nyomorogva kelljen élnie.

Online árajánlat kérés

Nem szabad feladnia a céljait és az álmait, hogy majd egy olyan életet teremtsen magának nyugdíjas korára, ahol nem kell a nélkülözéssel szembenéznie. Ha folyamatosan gyűjti a pénzét és megtakarít, akkor az állam 20%-os adókedvezménnyel lepi meg önt. Ez e konstrukció megvédi, ha betegség vagy baleset éri akkor támogatja önt. Ha folyamatosan fizeti megtakarításait, akkor felmerülhet a gondolat önben, hogy esetleg kiegészítse a már meglévő összeget. Ezt bármikor megteheti, amikor úgy gondolja, hogy itt az ideje. Nagyon széles körben lehet befektetni és minden segítséget megkaphat ahhoz, hogy el tudja dönteni, hova érdemes befektetnie. Az árfolyam monitorszolgáltatással meg tudja védeni megtakarításait.

A nyugdíjbiztosítás nagyon fontos szinte minden értelemben, mert ha nem tudunk gondoskodni magunkról, akkor nehéz helyzetbe kerülhetünk. Meg kell teremtenünk nyugdíjas korunkra a megélhetésünket és erre már fiatal korban el kell kezdenünk gyűjteni. Ne legyünk felelőtlenek és meggondolatlanok, mert ha megtörténik az, hogy elrepül az idő és nem fordítottunk elég figyelmet. Tehát mindenre oda kell figyelnünk a nyugdíjbiztosítással kapcsolatban, mert ha jól informáltak vagyunk, akkor egy olyan jó konstrukciót tudunk magunkévá tenni, amire lehet, hogy kevés esélyünk lett volna úgy, hogy nem nézünk körbe. Mindig is kényes kérdés volt a nyugdíj, mert ez az egyik olyan dolog, amire az ember számíthatott, ha tudatában volt annak, hogy tisztességgel ledolgozott egy életet.

Régen nem kellett tartanunk attól, hogy nem lesz nyugdíjunk, viszont a megváltozott helyzet megoldást követel, mert rengeteg embernek nem lesz vagy csak kevés nyugdíjjal számolhat majd. Természetesen e Union egy rendkívül jó megoldást kínál és ezzel a lehetőséggel csak élni kell, mert ha elszalasztjuk akkor később megbánhatjuk. A legjobb az egészben, hogy hihetetlenül könnyű megkötni ez,t és ha bármilyen segítségre lenne szüksége akkor nyugodtan fordulhat hozzánk nem kell aggódnia amiatt, hogy valami probléma merül fel és nem tudja megoldani. Ahhoz, hogy ezeket a lépéseket megtegyük először körültekintőnek kell lennünk minden esetben. Ha nem tud dűlőre jutni vagy esetleg más problémája van, akkor minket nyugodtan felkereshet mi segítünk önnek.