biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

UNION GAP vételár biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az UNION-GAP Gépjármű Vételár biztosítás egy igen nagy jelentőséggel bíró szolgáltatás, mivel a kötelező és casco biztosítások minden esetben a kár időpontjában megállapított piaci értéket veszik alapul egy kártérítés kifizetésekor.

Online árajánlat kérés itt!

Az újonnan vásárolt gépkocsi már a vétel pillanatától kevesebbet ér, nem is beszélve a  használt autókról, melyeknek már 1-2 év után is legalább 40 százalékkal csökkenhet a piaci értéke. Egy hitelre vásárolt járműnél pedig kis összegű befizetéssel már a törlesztés megkezdésekor is a visszafizetendő összeg meghaladhatja az autó adott piaci értékét.

Az UNION-GAP Gépjármű Vételár biztosítás lényege épp abban mutatkozik meg, hogy amennyiben a jármű totálkárossá válik, vagy ellopják, a biztosító e szerződés alapján a kötelező biztosítás, vagy a casco biztosítás kötésekor alapul vett káridőponti érték valamint a gépkocsi eredeti vételára közti különbséget téríti meg. E mellett megtéríti a casco önrészt is a szerződésben megszabott 50- 100 ezer forint összeghatárig.

Az UNION-GAP Gépjármű Vételár biztosítást meg lehet kötni használt, valamint új autókra egyformán, ráadásul választható egy olyan módozat, melyben a szerződés három éves időtartamra is megköthető. A konstrukció megkötése a gépjármű megvásárlását követő hatvan napon belül lehetséges.