biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Union kötelező biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.

Az Union Biztosító Zrt kitartó, igényes, és ügyfélközpontú üzletpolitikájának köszönhetően az egyik legdinamikusabban fejlődő biztosítója hazánknak A nagy múltú anyacég a Vienna Insurance Group aktív támogatásának is köszönhetően az Union Biztosító nem csak Magyarországon foglal el egyre jobb pozíciót, hanem a VIG csoporton belül is. Magyarországon az anyacégnek 3 érdekeltsége is van. Termékeik kiszolgálják a lakossági, és vállalati igényeket is. Az ügyfelek mind tökéletesebb kiszolgálása motiválta az informatikai háttér erőteljes korszerűsítését, javítva, gyorsítva az ügyintézés sebességét, illetve minőségét. Fontos szerepet szánnak a stratégiai értékesítő partnerekkel való hatékony együttműködésnek is. Az elvégzett munka, illetve az ügyfelek középpontba helyezése köré épülő stratégia helyességét bizonyítják a Társaság eredményei.


Az Union kötelező biztosítás egyike azoknak a professzionálisan kifejlesztett termékeknek, melyek révén az Társaság tovább tud haladni azon a dinamikusan emelkedő úton, melyen elindult. Az ügyfelek nem csak kedvező elbánással, színvonalas kiszolgálással találkozhatnak, hanem különféle kedvezményekkel, melyek tovább csökkentik a csomag díját. Ilyen, - az átlagnál magasabb kedvezmény - a balesetmentes vezetésért jár többek között, de meg említhetjük a családi flotta kedvezményt is  . Külön ajánlatokkal célozzák meg a társadalom különböző rétegeit. Az ügyfelek jobb kiszolgálását célozza az Union-24 kötelező felelősségbiztosítás is. Tudni kell azt is, hogy az Union kötelező biztosítás érvénye kiterjed a Zöldkártya Kedvezmény tagországaira is. 
  
Több információra van szüksége? Oldalunkon mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy igényeinek, és lehetőségeinek megfelelő kötelező biztosítást kössön. A biztos hely biztosítási portálon többet megtudhat az Union kötelező biztosításról. Vegye igénybe díjszámoló kalkulátorunkat, mellyel pontosan ki tudja számolni az Union kötelező biztosítás tarifáit, melynek pontosságáért 100 % garanciát vállalunk. Amennyiben szeretné összehasonlítani a díjakat más biztosítók ajánlataival, kalkulátorunk segítségével azt is megteheti, ugyanis segítségével az összes biztosító kötelező biztosítás tarifáit kiszámolhatja. Minden egy helyen. Mindenben állunk rendelkezésére. Szeretné megkötni a kiválasztott biztosítást? Nálunk azonnal, online megteheti. Segítünk önnek igény szerint, kárrendezési ügyeinek intézésében is. Velünk tényleg könnyebb. Készen állunk az ön érdekeit képviselni.

Röviden beszéljünk a kötelező biztosításról. Kormányrendelet írja elő kötelező voltát, azaz, hogy minden gépjármű fenntartónak meg kell kötnie. A legfontosabb szerepe abban van, hogy a kár elszenvedője, akkor is megkapja a kártérítést, ha a kár okozójának erre nincsenek lehetőségei. Helyette, egyedüli kockázatvállalóként a biztosító fizet. Ennél a biztosítás fajtánál nincs önrész. A gépjárművek kategorizálva vannak, mely 2011 óta teljesítmény alapján, kilowattórában történik. Meg kell, még említeni az un. bónusz-malusz rendszert, melynek alkalmazásával a biztosítók jutalmaznak, illetve büntetnek. A balesetmentes vezetést jutalmazzák, az ellenkezőjét büntetik, ami elsősorban a kötelező biztosítás díjazásában jelenik meg.