Union kötelező biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Az Union Biztosító Zrt kitartó, igényes, és ügyfélközpontú üzletpolitikájának köszönhetően az egyik legdinamikusabban fejlődő biztosítója hazánknak A nagy múltú anyacég a Vienna Insurance Group aktív támogatásának is köszönhetően az Union Biztosító nem csak Magyarországon foglal el egyre jobb pozíciót, hanem a VIG csoporton belül is. Magyarországon az anyacégnek 3 érdekeltsége is van. Termékeik kiszolgálják a lakossági, és vállalati igényeket is. Az ügyfelek mind tökéletesebb kiszolgálása motiválta az informatikai háttér erőteljes korszerűsítését, javítva, gyorsítva az ügyintézés sebességét, illetve minőségét. Fontos szerepet szánnak a stratégiai értékesítő partnerekkel való hatékony együttműködésnek is. Az elvégzett munka, illetve az ügyfelek középpontba helyezése köré épülő stratégia helyességét bizonyítják a Társaság eredményei.


Az Union kötelező biztosítás egyike azoknak a professzionálisan kifejlesztett termékeknek, melyek révén az Társaság tovább tud haladni azon a dinamikusan emelkedő úton, melyen elindult. Az ügyfelek nem csak kedvező elbánással, színvonalas kiszolgálással találkozhatnak, hanem különféle kedvezményekkel, melyek tovább csökkentik a csomag díját. Ilyen, - az átlagnál magasabb kedvezmény - a balesetmentes vezetésért jár többek között, de meg említhetjük a családi flotta kedvezményt is  . Külön ajánlatokkal célozzák meg a társadalom különböző rétegeit. Az ügyfelek jobb kiszolgálását célozza az Union-24 kötelező felelősségbiztosítás is. Tudni kell azt is, hogy az Union kötelező biztosítás érvénye kiterjed a Zöldkártya Kedvezmény tagországaira is. 
  
Több információra van szüksége? Oldalunkon mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy igényeinek, és lehetőségeinek megfelelő kötelező biztosítást kössön. A biztos hely biztosítási portálon többet megtudhat az Union kötelező biztosításról. Vegye igénybe díjszámoló kalkulátorunkat, mellyel pontosan ki tudja számolni az Union kötelező biztosítás tarifáit, melynek pontosságáért 100 % garanciát vállalunk. Amennyiben szeretné összehasonlítani a díjakat más biztosítók ajánlataival, kalkulátorunk segítségével azt is megteheti, ugyanis segítségével az összes biztosító kötelező biztosítás tarifáit kiszámolhatja. Minden egy helyen. Mindenben állunk rendelkezésére. Szeretné megkötni a kiválasztott biztosítást? Nálunk azonnal, online megteheti. Segítünk önnek igény szerint, kárrendezési ügyeinek intézésében is. Velünk tényleg könnyebb. Készen állunk az ön érdekeit képviselni.

Röviden beszéljünk a kötelező biztosításról. Kormányrendelet írja elő kötelező voltát, azaz, hogy minden gépjármű fenntartónak meg kell kötnie. A legfontosabb szerepe abban van, hogy a kár elszenvedője, akkor is megkapja a kártérítést, ha a kár okozójának erre nincsenek lehetőségei. Helyette, egyedüli kockázatvállalóként a biztosító fizet. Ennél a biztosítás fajtánál nincs önrész. A gépjárművek kategorizálva vannak, mely 2011 óta teljesítmény alapján, kilowattórában történik. Meg kell, még említeni az un. bónusz-malusz rendszert, melynek alkalmazásával a biztosítók jutalmaznak, illetve büntetnek. A balesetmentes vezetést jutalmazzák, az ellenkezőjét büntetik, ami elsősorban a kötelező biztosítás díjazásában jelenik meg.  

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860